Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις αναφορικά για τα όσα συνέβαιναν στην Κιβωτό του Κόσμου, οι οποίες πλέον έχουν στο επίκεντρο τον πατέρα Αντώνιο.

Ο αδελφός, ο οποίος είναι κι εκείνος ιερέας στη Νέα Μονή Χίου από όπου κατάγεται, μίλησε στο T-Live και ανέφερε ότι ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο αδελφός του βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

«Να σας πω κάτι… Ξέρω την αθωότητα του αδερφού μου. Αυτό μόνο γνωρίζω. Αυτό…» τονίζει αρχικά στην εκπομπή του Alpha.

«Πιστεύω στην αθωότητα του αδερφού μου. Αυτό είναι. Ότι προσπαθούν να τον στοχοποιήσουν. Αυτό… Ξέρω ποιος είναι ο αδερφός μου. Γνωρίζω ποιος είναι ο αδερφός μου. Αυτά. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ» ανέφερε ο αδερφός του Πατέρα Αντωνίου.

Τα αδέλφια του Πατέρα Αντωνίου δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί, όπως λένε πιστεύουν στην αθωότητά του: «Εμείς ξέρουμε τον αδερφό μας, τον στηρίζουμε και τον αγαπάμε. Ξέρουμε ποιος είναι και πιστεύουμε ότι όλα αυτά είναι συκοφαντίες. Αυτό πιστεύουμε εμείς γιατί τον γνωρίζουμε τον αδερφό μας τόσα χρόνια, γνωρίζουμε και το έργο του, αυτά… Τι άλλο να σας πω… Όπως καταλαβαίνετε και εμείς είμαστε τόσο πολύ στεναχωρημένοι και…» ανέφερε ο δεύτερος αδελφός του στο T-live.

Και συνέχισε: «Αυτές τις μέρες, όχι, δεν έχω μιλήσει μαζί του. Πριν μια εβδομάδα μιλήσαμε. Είχαμε βγει έξω, αυτά. Είναι ίσως ακόμα σοκαρισμένος, είναι τόσο πολύ στεναχωρημένος, έχει, μετά από 25 χρόνια που κάνει αυτό το έργο, όπως και εσείς ξέρετε, έχει δώσει τη ζωή του για όλα αυτά και εκείνος και η πρεσβυτέρα… Τι να σας πω; Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο. Αυτά…».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ