Σοκάρει η μαρτυρία που φιλοξενεί η εφημερίδα Πρώτο Θέμα για τον πατέρα Αντώνιο. Καταγγέλλει τον ιδρυτή της Κιβωτού του κόσμου για ασέλγεια.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκονται τρεις υποθέσεις ασέλγειας και τέσσερις καταγγελίες ξυλοδαρμού. Σύμφωνα με το protothema.gr, το ένα πρόσωπο είναι ο πατέρας Αντώνιος, σε βάρος του οποίου υπάρχει μία πολύ σοβαρή καταγγελία ενός 19χρονου για ασέλγεια.

«Είμαι πολύ θλιμμένος και στεναχωρημένος με όλα αυτά που ακούω. Εμείς έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας, 25 χρόνια, στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Μάθαμε από ένα δημοσίευμα όλα αυτά και δεν γνωρίζω τίποτα παραπάνω. Αυτό που μπορώ να πω είναι το εξής. Εμείς έχουμε και φιλοξενούμε παιδιά τα οποία δεν είναι τα συνηθισμένα. Είναι από παραβατικές οικογένειες, παιδιά μεγάλα σε ηλικία, που δεν ήξεραν τα όρια, παιδιά που θέλουν να παραβατούν και η “Κιβωτός”, με όλο το επιστημονικό προσωπικό και με εξειδικευμένους ψυχολόγους και ψυχιάτρους, το πρώτο πράγματα που προσπαθεί να κάνει είναι να τους θεραπεύσει το τραύμα» ανέφερε ο πατέρας Αντώνιος το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Όσον αφορά τα άλλα τρία πρόσωπα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είναι εργαζόμενοι στην «Κιβωτό».

«Στην αρχή προσπαθούσα να τον δικαιολογήσω από την αγάπη που του είχα και δεν έλεγα τίποτα. Στην πορεία φοβόμουν και δεν ήξερα πώς να τον αντιμετωπίσω… Αυτός εκμεταλλευόταν το γεγονός ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω» αναφέρει η συγκλονιστική μαρτυρία στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχει και αυτόπτης μάρτυρας που την επιβεβαιώνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ