Η μοίρα παίζει κάποιες φορές πολύ άσχημα παιχνίδια. Τραγικό είναι το γεγονός πως ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός σκοτώθηκε το βράδυ της Πέμπτης με την ολοκαίνουργια Ferrari του – την είχε παραλάβει την ίδια μέρα. Επίσης ανατριχιαστική ήταν και η αφήγηση της Κατερίνας Καινούργιου αναφορικά με το τραγικό περιστατικό.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τη συζήτηση για το τραγικό δυστύχημα του αδελφού της Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζη, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε σε μία τυχαία συνάντηση που είχε με τη βουλευτή λίγη ώρα πριν. Η οικοδέσποινα της εκπομπής Super Κατερίνα δήλωσε πως το βράδυ της Πέμπτης, σε έξοδό της για φαγητό, έτυχε να βρεθεί σε διπλανά τραπέζια με την Κατερίνα Μονογυιού, με την οποία και συνομίλησε. Όπως εξομολογήθηκε, όλα ήταν μια χαρά στις 20:30, αλλά μία ώρα μετά, η βουλευτής σηκώθηκε βιαστικά από το τραπέζι και έφυγε αναστατωμένη.

«Να σας πω το σοκαριστικό. Χθες είχα πάει σε ένα μαγαζί στην Αθήνα με έναν φίλο μου για να φάμε, γύρω στις 20:30. Στο διπλανό τραπέζι καθόταν η Κατερίνα Μονογυιού. Στην αρχή δεν την κατάλαβα, η γυναίκα με χαιρέτησε, ήταν μια χαρά, στις 20:30. Κατά τις 21:30 και τους βλέπω να σηκώνονται κάπως σαν να είναι ταραγμένοι για να φύγουν. Της έκανα νόημα κι έφυγαν βιαστικά», είπε σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ