Μια αποκάλυψη έκανε στον «αέρα» της εκπομπής της «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης, η γνωστή παρουσιάστρια. Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή το ρεπορτάζ της εκπομπής για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, εξομολογήθηκε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από κρατούμενο μέσα από τη φυλακή.

«Αυτό το τέρας (σ.σ. Μπάμπης Αναγνωστόπουλος), τέρας το λέω εγώ, δεν ξέρω, μπορεί να παρακολουθούν και από τις φυλακές… Τις προάλλες δέχτηκα και τηλέφωνο από τη φυλακή, μη πω από ποιον τώρα. Δεν ήταν ο Μπάμπης, ήταν άλλος κρατούμενος, για κάτι που ειπώθηκε στην εκπομπή. Με παίρνει και μου λέει “έλα, είμαι ο τάδε”, είναι που δεν βλέπουν τηλεόραση», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου για το τηλέφωνο μέσα από τη φυλακή.

Και συμπλήρωσε: «Του λέω “καλά, εσύ δεν είσαι φυλακή;”, δεν είναι για έγκλημα. Είναι ένας άνθρωπος που έχει απασχολήσει τα φώτα, τον γνωρίζουμε χρόνια όλοι, ήταν γνωστή κυρίως η σύζυγός του. Και μου είπε “αυτό που είπατε δεν είναι ακριβώς έτσι”, λέω τι να πω τώρα;».

Τέλος, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ο ίδιος άνθρωπος ήταν μέχρι και πρόθυμος να βγει μέσα από τη φυλακή και να μιλήσει σστην εκπομπή της.

Η αλήθεια είναι ότι η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή «Super Κατερίνα» έχει ασχοληθεί εκτενώς με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Η ίδια η παρουσιάστρια, μάλιστα έχει αναφέρει και στο έγκλημα μην μπορώντας να πιστέψει πως ο σύζυγος της Καρολάιν και πατέρας της κόρης της, ήταν ικανός να τη σκοτώσει και να σκηνοθετήσει όλο το σκηνικό της υποτιθέμενης ληστείας στο σπίτι τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ