Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι της Αττικής και όχι μόνο για τα σφοδρά καιρικά φαινόμενα. To κύμα κακοκαιρίας έχει ξεκινήσει να πλήττει τη χώρα το τελευταίο 24ωρο με την Αττική να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα τις τελευταίες ώρες.

Τα πρώτα προβλήματα στο οδικό δίκτυο έχουν κάνει την εμφάνισή τους με την Πολιτική Προστασία να προειδοποιεί τους πολίτες λίγο μετά τις 10 να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

«Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες – θυελλώδεις άνεμοι) τις επόμενες ώρες στην περιοχή σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών».

Τα έντονα φαινόμενα τις προηγούμενες ώρες σάρωσαν τη δυτική Ελλάδα και ειδικά τη Ζάκυνθο. Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της έντονης βροχόπτωσης διεκόπη λίγο μετά τις 11 το πρωί η κυκλοφορία στην Πειραιώς στη διασταύρωση με Πέτρου Ράλλη προς Πειραιά και με τη Χαμοστέρνας προς Αθήνα. Διακοπή κυκλοφορία και στην παραλιακή στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αλλά και την οδό Ωκεανίδων στον Ασπρόπυργο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ