Καλεσμένη στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Mega, «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε το Σάββατο η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Τη σχετική ανακοίνωση είχε κάνει η Σίσσυ Χρηστίδου την προηγούμενη μέρα, δηλαδή την Παρασκευή Η κοπέλα που συγκλόνισε το πανελλήνιο μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι στην Καλλιθέα τον Μάιο του 2020, μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Μάλιστα στην εκπομπή ήταν καλεσμένη και η γιατρός της και Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής στο Θριάσιο, Μαρία Καλοφώνου. «Δεν ήμουν πάντα ευχάριστη για την Ιωάννα. Της είπα τα πράγματα από την αρχή όπως ήταν. Είναι δύσκολο να λες σκληρά λόγια σε έναν νέο, όμορφο άνθρωπο αλλά άντεξε» είπε η ειδικός.

Μόλις η γιατρός ολοκλήρωσε τη μαρτυρία της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήρε τον λόγο: «Θέλω να σου πω μια συζήτηση που είχαμε μερικές μέρες πριν με τη γιατρό μου. Σηκώθηκα ένα πρωί, έκανα το μπάνιο μου. Δε ξέρω, μάλλον ήμουν σε πολύ καλή διάθεση. Τράβηξα μια φωτογραφία μου στο φως της ημέρας χωρίς τη μάσκα και της την έστειλα. Της είπα θέλω να σου πω δυο πράγματα που σκέφτηκα μόλις είδα τη φωτογραφία. Πρώτον ότι νιώθω πολύ όμορφη και δεύτερον πόσο πολύ σε ευχαριστώ. Συγκινήθηκε και μου απάντησε πολύ γλυκά. Μου είπε ότι θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και θα νιώσεις ακόμη πιο όμορφη. Και στο τέλος θα καταλάβεις πως αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό σε εμάς τους ανθρώπους».

Η Ιωάννα μάλιστα σημείωσε «Τον τελευταίο χρόνο την περιποίησή μου την είχε αναλάβει η μητέρα μου, δεν μπορούσα καν να κοιτάξω το δέρμα μου. Τώρα περιποιούμαι μόνη μου τον εαυτό μου».

Δείτε περισσότερα στο Znews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ