Μια συγκινητική εξομολόγηση για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε, τα δύσκολα χειρουργεία, αλλά και τη στήριξη του κόσμου έκανε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η Ιωάννα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για όλα.

«Νιώθω ευλογημένη και τυχερή σε αυτό το κομμάτι. Από την ημέρα της επίθεσης ως σήμερα είναι κοντά μου η οικογένειά μου και η μητέρα μου ειδικά. Φθάνει να σκεφτεί κανείς ότι ένα πρωινό την πήραν ένα τηλέφωνο, έφυγα από το σπίτι της και από τότε είναι δίπλα μου και με φροντίζει. Προσπαθεί να μου δίνει δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίζω την κάθε μέρα. Έχει αλλάξει και η δική της ζωή μαζί με τη δική μου. Έχει επηρεαστεί όλη η οικογένεια μου. Κι αυτό δείχνει ότι αυτή η επίθεση δεν έχει επηρεάσει μόνο εμένα, αλλά και τους ανθρώπους γύρω μου. Και οι συγγενείς και οι φίλοι είναι δίπλα μου και προσπαθούν να μου δίνουν κουράγιο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Για την εξωτερική της εμφάνιση ανέφερε: «Από μικρή καταλάβαινα ότι η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι κάτι στο οποίο μπορεί ένας άνθρωπος να ποντάρει όλη τη ζωή του. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα και αξίες που σε συνδυασμό με την εμφάνιση. Ποτέ δεν πόνταρα στην εξωτερική μου εμφάνιση. Πάντα προσπαθούσα να καλλιεργήσω τις αξίες μου και την ενσυναίσθησή μου και τη σχέση με τους συνανθρώπους».

Μιλώντας για τη ζωή της πριν από την επίθεση εξομολογήθηκε: «Έχω έρθει από επαρχία στην Αθήνα από πολύ μικρή για σπουδές. Από τα φοιτητικά μου χρόνια ξεκίνησα να εργάζομαι. Για πολλά χρόνια εργαζόμουν πολύ σκληρά. Δούλευα δυο και τρεις δουλειές για να βιοποριστώ και να κυνηγήσω τα όνειρά μου. Ήταν μια ζωή με τις δυσκολίες που όλοι έχουμε και που το κάθε σπίτι μπορεί να αντιμετωπίζει. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για τον εαυτό μου».

Ακόμη για την Αννίτα Ναθαναήλ που στάθηκε δίπλα της από την πρώτη στιγμή, αποκάλυψε: «Η Αννίτα με προσέγγισε σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου. Είχα βγει από το νοσοκομείο και έψαχνα τρόπους και λόγους να σηκωθώ από το κρεβάτι και να αντιμετωπίσω τη δύσκολη πραγματικότητα. Με έχει βάλει στη ζωή της και για εμένα είναι πρότυπο. Με έχει προσεγγίσει με ανιδιοτέλεια, στοργικότητα και αγάπη και σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα για εμένα».

Και κατέληξε: «Πάντα ήμουν μια γυναίκα που αγαπούσα και εξακολουθώ να αγαπώ τις γυναίκες. Πάντα πιστεύω στη δύναμή μας και την αλληλεγγύη των γυναικών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ