Η νέα εικόνα της Ιωάννας Παλισπύρου μας γεμίζει αισιοδοξία αλλά και πίστη στη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης. Τη Δευτέρα, η κοπέλα που έχει συγκινήσει όλη την Ελλάδα, ανέβασε μια νέα της φωτογραφία στο Instagram. Αυτή τη φορά η ταλαντούχα φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη την απαθανατίζει άψογα μακιγιαρισμένη.

Η Ιωάννα ποζάρει στο μπουντουάρ της με όλα τα εργαλεία του μακιγιάζ μπροστά της. Χαμογελαστή και όμορφα μακιγιαρισμένη μας δείχνει το νέο της πρόσωπο και χαμογελά με αυτοπεποίθηση στον φακό. Μάλιστα, η ίδια έγραψε: «Το μακιγιάζ είναι τέχνη. Η ομορφιά είναι ψυχή. Αληθινή ιστορία».

Πριν από λίγες ημέρες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου προχώρησε και έκανε πράξη μια μεγάλη απόφαση, σημαντική για την ίδια και την αποδοχή του εαυτού της μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε πριν από δύο χρόνια, να «πετάξει» τη μάσκα της και να δείξει σε όλους το πρόσωπό της. Ο κόσμος την αγκάλιασε για τη δύναμή της από την πρώτη στιγμή και η Ιωάννα στέλνει το δικό της ευχαριστώ ποζάροντας χαμογελαστή και έχοντας πια αφαιρέσει την προστατευτική μάσκα που φορούσε τόσο καιρό σε κάθε δημόσια εμφάνισή της.

«Παρόλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα. Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για εμένα ήταν ένα σημαντικό βήμα και με γεμίζει με τόση δύναμη που ξέρω πως είστε δίπλα μου και με στηρίζετε κάθε φορά. Αυτό είναι ευλογία!», γράφει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα μιας δύσκολης και επίμονης διαδρομής και έχει φτάσει σήμερα με τη γενναιότητά της και την υπερηφάνεια της να αποτελεί παράδειγμα.

«Ήταν λίγες ημέρες πριν βγω από το νοσοκομείο. Οι γιατροί και οι ψυχολόγοι με πίεζαν αρκετές ημέρες πιο πριν. Εγώ δεν ήθελα. Φοβόμουν πολύ τι θα αντικρίσω. Δεν είχα δει όχι μόνο το πρόσωπό μου, ούτε καν τα χέρια μου, το απέφευγα. Προσπαθούσα να κερδίσω χρόνο. Όμως έφτασε η ώρα. Θυμάμαι ότι στην τουαλέτα είχε καθρέφτη. Εννοείται ότι ήταν καλυμμένος. Είχα την επιλογή να ξεκολλήσω αυτό που είχαν βάλει, αλλά δεν τόλμησα. Ήρθα η γιατρός μου μού δίνει ένα καθρεφτάκι, κοιτάζω τον εαυτό μου για τρία δευτερόλεπτα. Λέω «οκ». Δεν πίεσα τον εαυτό μου πολύ», περιέγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» για την πρώτη φορά που αντίκρισε τον εαυτό της στον καθρέφτη. Και να που τώρα μας χαρίζει το χαμόγελό της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ