Το δικό της ηχηρό μήνυμα για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στέλνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μετά τα εγκλήματα που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο. Το κορίτσι που είδε τη ζωή του να αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη, όταν δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι- πριν από έναν χρόνο- επισημαίνει πως το πιο σημαντικό αγαθό είναι η ανθρώπινη ζωή και ζητά από τις γυναίκες να υψώσουν τη φωνή τους απέναντι σε κάθε μορφή βίας.

Το κείμενο από το Instagram Story της:

«Μην δέχεστε καμιά μορφή βίας. Είτε σωματική, είτε λεκτική. Αγαπήστε τον εαυτό σας. Σεβαστείτε τα όνειρά σας. Όταν καταπατούν τα δικαιώματά σας, μιλήστε. Ζητήστε βοήθεια. Πλέον υπάρχουν δομές για να απευθυνθείτε.

Βρείτε τη δύναμη και το θάρρος μέσα σας, να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Είτε είναι συγγενής, είτε φίλος, είτε γνωστός, είτε άγνωστος. Υπάρχει λύση. Έχουμε η μία την άλλη. Καμία ανοχή και καμία δικαιολογία!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα βρεθεί στο δικαστήριο ενώπιων της γυναίκας που της επιτέθηκε με το καυστικό υγρό, στις 15 Σεπτεμβρίου και όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κατάθεση της είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς για πρώτη φορά θα κληθεί στη διάρκεια της δημόσιας συνεδρίασης να περιγράψει την επίθεση που δέχθηκε.