Η Ρούλα Πισπιρίγκου απολογήθηκε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της Ίριδας και Μάλενας και κρίθηκε προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr η Ρούλα Πισπιρίγκου έπειτα από μια επεισοδιακή απολογία κρίθηκε προσωρινά κρατούμε για τις κατηγορίες που τη θέλουν να έχει δολοφονήσει τα δύο μικρότερα κορίτσια της.

Η ίδια έχει προφυλακιστεί ήδη μια φορά για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε βάρος της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας με χορήγηση κεταμίνης μέσα στο νοσοκομείο Παίδων.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας της ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης της δικαστικής λειτουργού αναφέροντας θέματα μεροληψίας σε βάρος της εντολέας του. Το αίτημα απορρίφθηκε και έτσι η Ρούλα Πισπιρίγκου βρέθηκε ξανά ενώπιον της ανακρίτριας αρνούμενη τις κατηγορίες. Οι ισχυρισμοί της δεν κατάφεραν να πείσουν, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί ξανά στη φυλακή όπου βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ