Η ιστορία της Ιωάννας Παλιοσπύρου που πριν από 16 μήνες δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι συγκίνησε αναμφίβολα όλο το πανελλήνιο. Η νεαρή κοπέλα έχει δεχθεί όλο αυτό το διάστημα μεγάλο κύμα αγάπης από τον κόσμο που προσπαθεί να τη στηρίξει στον δύσκολο αγώνα της αποκατάστασής της. Ανάμεσα μάλιστα, σε αυτούς που έχουν σταθεί στο πλευρό της είναι και η personal trainer, Χριστίνα Πάζιου.

Η γνωστή γυμνάστρια συνάντησε την Ιωάννα μετά το εξιτήριό της από το νοσοκομείο και τη βοήθησε πολύ στο να αθληθεί και πάλι και να ανακτήσει μέρος της χαμένης αυτοπεποίθησής της. Η ίδια με μια ανάρτησή της στο Instagram της ααποκάλυψε την άγνωστη σχέση της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Πάζιου:

«Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πρότυπο Γυναίκας – Πρότυπο Ζωής:

Τη φωτογραφία αυτή την τραβήξαμε μαζί με την Ιωάννα λίγο καιρό αφού είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου οι γιατροί της συνέστησαν να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα άσκησης για να ανακτήσει ξανά δύναμη και ελαστικότητα το μυϊκό της σύστημα (από τα εγκαύματα και τις επεμβάσεις δεν μπορούσε να κάνει ούτε τις πιο απλές καθημερινές κινήσεις και δραστηριότητες) αλλά και για να βοηθηθεί η άσχημη ψυχολογική της κατάσταση με ειδικές ασκήσεις που παράγουν τις ορμόνες της χαράς και της αισιοδοξίας στο σώμα. Όμως για όλα αυτά και για πολλά περισσότερα θα σας μιλήσουμε κάποια στιγμή μαζί με την Ιωάννα στο μέλλον καθώς θα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι την ανάρρωση

Αυτός, λοιπόν, είναι ο λόγος που ποστάρω σήμερα αυτή τη φωτογραφία! Για να θυμόμαστε όλοι πως η Ιωάννα μας χρειάζεται δίπλα της συνεχώς και όχι μόνο τώρα που το θέμα βρίσκεται στη δημοσιότητα. Γιατί δίνει ένα τεράστιο και χρονοβόρο αγώνα με απίστευτες δυσκολίες και η στήριξη του καθενός από εμάς είναι κάτι περισσότερο από πολύτιμη!

Μακάρι αυτός ο αγώνας της Ιωάννας, να γίνει η αρχή να αλλάξουν πολλά πράγματα τόσο στην κοινωνία και στη νομοθεσία όσο και στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε όλοι τη ζωή επενδύοντας κυρίως στην εξωτερική μας εμφάνιση και στη ματαιοδοξία για το “κυνήγι” μιας τελειότητας που στην ουσία δεν υπάρχει…

Ιωάννα μου, θα είμαι πάντα δίπλα σου σε ό,τι μπορώ και ό,τι χρειαστείς!

Πριν κλείσω το post, θέλω να πω ότι η αληθινή αγάπη θεραπεύει, κάνει θαύματα! Όλοι εμείς ας στέλνουμε καθημερινά όλη μας την αγάπη, τη θετική μας ενέργεια και τη θεραπευτική μας σκέψη στην Ιωάννα! Μαζί με τη δική της δύναμη, θέληση και υπομονή… ΝΑΙ εγώ πιστεύω στα θαύματα και είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρει να είναι ΝΙΚΗΤΡΙΑ σε αυτό το δύσκολο αγώνα που δίνει», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Πάζιου.

Φωτογραφία: Instagram – christinapaziou

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ