Θλίψη αλλά και πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες η είδηση του χαμού του μωρού μιας 23χρονης μητέρας από την Πάτρα. Μάλιστα είναι το δεύτερο μωρό που πεθαίνει, καθώς πριν 15 μήνες η 23χρονη είχε χάσει και το πρώτο της παιδί. Όπως είδαμε στο Live News η υπόθεση προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα. Να σημειώσουμε ότι το πρώτο μωρό πέθανε μόλις 19 ημερών ενώ το δεύτερο δυο μηνών.

Η 23χρονη Ειρήνη, με δηλώσεις της στην εκπομπής της T-LIVE ψάχνει απαντήσεις για το πώς και γιατί πέθανε το μωρό της ενώ από το νοσοκομείο της έλεγαν ότι η κατάστασή του βελτιώνεται

Το χρονικό της τραγωδίας

1η Ιουνίου 2022 η 22χρονη τότε Ειρήνη φέρνει στον κόσμο το πρώτο της παιδί το οποίο παρέμεινε σε θερμοκοιτίδα για 5 μέρες λόγω κάποιας λοίμωξης.

Οι γιατροί συνέστησαν διενέργεια εξειδικευμένων εξετάσεων ωστόσο, το μωρό θα πεθάνει αιφνίδια μέσα στο σπίτι μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

«Έκανε ένα παράξενο ήχο. Κάλεσα μια γυναίκα και μου λέει το παιδί φεύγει και καλέσαμε ασθενοφόρο».

Οι αποκαλύψεις του Κώστα Γιαννόπουλου και οι καταγγελίες στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο Κώστας Γιαννόπουλος με δηλώσεις του στο LIVE NEWS εξήγησε πως υπήρχαν καταγγελίες στο «Χαμόγελο του Παιδιού» από το 2017 για το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωνε η τότε ανήλικη μητέρα.

«Ζούσε σε ένα περιβάλλον κακοποιητικό, όπου αναγκάστηκε να το σκάσει», τόνισε

Είναι σοκαριστικό πως πριν 9 χρόνια η ανήλικη τότε Ειρήνη ήταν μπροστά όταν έφυγε από τη ζωή ένα από τα αδελφάκια της. Ήταν μόλις 14 ετών.

«Υπήρχαν αρκετές καταγγελίες, και σε κάποιες είχαμε βάλει την ένδειξη ‘’Επείγον’’».

Εννέα  χρόνια μετά η ιστορία επαναλαμβάνεται με τους αιφνίδιους θανάτους των δύο βρεφών.

Δείτε το βίντεο από από το LIVE NEWS στο Mega αλλά και όσα δήλωσε η νεαρή μητέρα στο T-LIVE