Δεύτερη ημέρα για το 78ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας που επιδεικνύει υπεροχή, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη της μακράς οσκαρικής περιόδου.

Η Κίρστεν Ντανστ και ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς παρευρίσκονται στο «The Power of the Dog» κατά τη διάρκεια του 78ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις 02 Σεπτεμβρίου 2021 στη Βενετία της Ιταλίας.

Πριν από την πρεμιέρα της επερχόμενης ταινίας της The Power Of The Dog στο 78ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας η Κίρστεν Ντανστ, 39 ετών, εξέπεμψε τη γοητεία του Χόλιγουντ όταν ανέβηκε στο κόκκινο χαλί της ταινίας την Πέμπτη, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα ενώ ποζάρει για τους φωτογράφους.

Μαζί με την ηθοποιό συμμετείχε η 48χρονη Μόλι Σιμ, η οποία γύρισε τα κεφάλια με ένα μεταλλικό φόρεμα, καθώς και η συγγραφέας θεάτρου Σόφι Χάντερ, 43 ετών, η οποία εντυπωσίασε με το ερυθρόλευκο παντελόνι της παρέα με τον σύζυγό της και συμπρωταγωνιστή της Kρίστεν, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

Η Τζέιν Κάμπιον επέστρεψε στο σινεμά με το «The Power of the Dog», διασκευή του ομότιτλου best-seller του Τόμας Σάβατζ από το 1967, κάνοντας την πρώτη της ταινία μετά το «Bright Star» του 2009. Το φιλμ θα βγει σε επιλεγμένες αίθουσες και για streaming το Δεκέμβρη στο Netflix, πρώτη τη σειρά ταινία της πλατφόρμας που θα διεκδικήσει θέσει στην οσκαρική κούρσα.

Στο «The Power of the Dog» μια λιγομίλητη χήρα (την υποδύεται με χαμηλότονη ένταση η Κίρστεν Ντανστ) αποφασίζει να ξαναφτιάξει την ζωή της όταν παντρεύεται έναν επίσης ήσυχο αλλά ισχυρό άντρα (Τζέσι Πλέμονς) . Μαζί με τον «διαφορετικό» και σίγουρα όχι σύμφωνο με τα πρότυπα του macho ανδρισμού της εποχής γιο της (Κόντι Σμιτ ΜακΦι), μετακομίζουν στο νέο τους σπίτι όπου η ζωή φαίνεται να προμηνύεται ιδανική, αν εξαιρέσει κανείς βέβαια τον ιδιόρρυθμο, βίαιο και με συνεχείς εναλλαγές διάθεσης αδερφό του γαμπρού (Μπένεντικτ Κάμπερμπατς), ο οποίος δείχνει να έχει βάλει στόχο να κάνει τη ζωή κόλαση τόσο στην ίδια όσο και στο γιο της.