Ο Αντώνης Κανάκης καταδίκασε μέσα από τους «Ράδιο Αρβύλα» τα όσα έγιναν γνωστά μέσα από τα social media για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Στην έναρξη της εκπομπής ο παρουσιαστής ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους με τον δημοσιογράφο ενώ στάθηκε στο πλευρό της κοπέλας που έπεσε θύμα απο τις πράξεις του. Στο ίδιο μήκος κυματος στάθηκαν και οι τπόλοιπο συνεργάτες της εκπομπής.

Λίγα λεπτά μετά από όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης, ο ΑΝΤ1 έστειλε επίσημη ανακοίνωση καταδικάζοντας με τη σειρά του την κακοποιητική συμπεροφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα. 

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «Bινύλιο,  η οποία  είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ