Μετά το μισογυνίστικο παραλήρημά της σε σχέση με το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν οι σύγχρονες γυναίκες, η Αφροδίτη Λατινοπούλου αποφάσισε να κάνει ακόμα μια δήλωση για αυτό που εκείνη νομίζει ως… κατεστημένο.

Στο “στόχαστρο” της πολιτεύτριας της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο πρώην παίκτης του Big Brother, Θέμης Κανέλλος, ο οποίος αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι πήρε απαλλαγή από την στρατιωτική του θητεία.

Μέσω ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η ίδια εξανίσταται για την ισότητα που δικαιωματικά ανήκει σε όλους και αναρωτιέται για τα προνόμια όσων επιλέγουν να μην στρατευτούν.

Συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά: “Την ίδια στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των νέων κάνει το καθήκον της προς την πατρίδα, υπηρετώντας τη θητεία τους, κάποια ”έξυπνα” λοάτκι παίρνουν οριστική απαλλαγή. Από πότε η διαφορετικότητα συνεπάγεται προνόμια; Που είναι η ισότητα που ευαγγελίζονται οι δικαιωματιστές; Έχουμε ξεφύγει.“.

Αξίζει να σημειωθεί πώς η Αφροδίτη Λατινοπούλου, πρόσφατα, αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής της και της σωματικής της ακεραιότητας από χρήστες των social media και γι’ αυτό κατέθεσε μήνυση στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βόρειας Ελλάδας.

Μετά από επαναλαμβανόμενες απειλές κατά της ζωής μου και της σωματικής μου ακεραιότητας τις οποίες έχω δεχθεί σωρηδόν από ανώνυμους κ επώνυμους χρήστες των social media κατέθεσα μήνυση στην υποδιεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος Β. Ελλάδος. Ήδη αναζητούνται οι δράστες. Ως εδώ“, έγραψε στο Twitter.

Φωτογραφίες: Instagram/itsthemicornbitch – a.latinopoulou

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ