Μία ακόμη γυναικοκτονία συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στη Νίκαια. «Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου« είπε ο 50χρονος δράστης στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο δράστης κακοποιούσε την άτυχη 54χρονη που είχε οδηγηθεί πολλές φορές στο νοσοκομείο. Ο ίδιος βρισκόταν συχνά σε κατάσταση μέθης και έχει συλληφθεί στο παρελθόν με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας. Ωστόσο, η σύζυγός του δεν επιθυμούσε την ποινική του δίωξη και έτσι έληγε κάθε συμβάν.

Ο 50χρονος από τη Νίκαια, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού με τους γείτονες να αναφέρουν ότι ήταν διαρκώς μεθυσμένος. Το παιδί τους, ευτυχώς, δεν ήταν μπροστά σε αυτό το τραγικό συμβάν καθώς βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς του στη Σαλαμίνα.

Η ιατροδικαστική για το πώς κατέληξε η 54χρονη είναι σοκαριστική καθώς δείχνει το στραγγαλισμό της με ίχνη απόφραξης στόματος και μύτης. Επίσης, είχε και άλλα χτυπήματα στο σώμα της δείγμα ότι είχε προηγηθεί ξυλοδαρμός.

Μετά τη σύλληψη του ο 50χρονος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο γιατί υπέστη κρίση επιληψίας ενώ αργότερα βρέθηκε στην Ασφάλεια για να οδηγηθεί στα δικαστήρια και να περάσει από τον ανακριτή.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο ασκήθηκε στον 50χρονο και θα απολογηθεί την Παρασκευή.