Το πρωί της Τρίτης (07/06) αποκαλύφθηκε το έγκλημα του 64χρονου κατά της 59χρονης συζύγου του στη Δράμα, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Τούς βρήκες νεκρούς η κόρη τους η οποία πήγε στο πατρικό της στις 08.30 το πρωί  γιατί δεν μπορούσε να βρει τους γονείς της. 

Όπως έγινε γνωστό ο 64χρονος σύζυγός της φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγό του στο σαλόνι και στη συνέχεια να έβαλε τέλος στη ζωή του στο μπάνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα ζευγάρι με δύο ενήλικες κόρες και 4 εγγόνια. Οι πληροφορίες λένε πως η γυναίκα του, του είχε ανακοινώσει ότι ήθελε να χωρίσουν.

Ο συζυγοκτόνος δεν έφυγε από το σπίτι του, στη Δράμα. Έμεινε όλο το βράδυ δίπλα στο άψυχο σώμα της γυναίκας του και νωρίς το πρωί τηλεφώνησε σε μία φίλη της.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με όσα περιέγραψε άλλη γειτόνισσα. Μια γυναίκα που άκουσε τους πυροβολισμούς αλλά το μυαλό της δεν πήγε σε τέτοιο κακό. «Άκουσα χθες δύο μπαμ κατά τις 20:00 και στις 22:15 το βράδυ. Δεν ήξερα τι ήταν», λέει. Και σοκαρισμένη προσθέτει: «Ήταν πολύ καλή οικογένεια, πώς έγινε αυτό;».

«Γνώριζα ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα μεταξύ τους και θα χώριζαν», λέει από την πλευρά της η πρώτη ξαδέρφη του 64χρονου δράστη και αυτόχειρα. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ίδια, το ζευγάρι είχε προχωρήσει σε συνεννοήσεις για το πώς θα χώριζαν την περιουσία τους. 

Η στενής συγγενής του δράστη, προσπαθώντας με δυσκολία να κρατήσει τα δάκρυά της, με τον 64χρονο είχαν συχνή επικοινωνία και τον περιγράφει ως έναν «ευαίσθητο και γλυκό άνθρωπο που δεν ξέρω τι έχει συμβεί για να έφτασε σε αυτό το σημείο».

Η ξαδέρφη του δράστη ανέφερε ότι «πριν δύο μέρες είχε δώσει στη γυναίκα του 20.000€ γιατί θα έφευγε από το σπίτι. Προφανώς είναι το μερίδιο του σπιτιού γιατί το είχαν φτιάξει μαζί. Ποιος ο λόγος να γίνει το φονικό; Πραγματικά δεν ξέρω, δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να μεσολάβησε».