«Κάθε μέρα, ευχόμαστε να ήταν ακόμα μαζί μας, και ελπίζουμε ότι αυτό το άγαλμα θα θεωρείται για πάντα  σύμβολο της ζωής της και της κληρονομιάς της»: Με αυτά τα λόγια ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και Χάρι συνόδευσαν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Νταϊάνα στον πιο αγαπημένο για εκείνη κομμάτι του κήπου του παλατιού του Κένσινγκτον. Από την τελετή απουσίαζε ο πατέρας τους ο πρίγκιπας Κάρολος και διάδοχος του βρετανικού θρόνου γεγονός που σχολιάστηκε από τα μίντια.

https://www.instagram.com/p/CQybGEAoqmj/?utm_source=ig_web_copy_link

Tα δύο αδέρφια, ο Γουίλιαμ και ο Χάρι, βρέθηκαν ξανά δίπλα δίπλα αυτή τη φορά για χάρη της μητέρας τους. Οι πρίγκιπες έδωσαν το παρών στον κήπο Σούνκεν του Κένσινγτον όπου έκαναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της αδικοχαμένης Νταϊάνα την 1η Ιουλίου ανήμερα της συμπλήρωσης εξήντα χρόνων από τη γέννησή της. Όπως ήταν αναμενόμενο όλοι έσπευσαν να μελετήσουν κάθε γκριμάτσα, χειρονομία και κίνηση των δύο αδερφών ενώ πολλοί είπαν πως αυτή η συνάντηση ήταν ουσιαστικά ένα σημάδι ανακωχής στην τεταμένη τους σχέση μετά τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ τον περασμένο Μάρτιο όπου μεταξύ άλλων χαρακτήρισαν τον Γουίλιαμ “παγιδευμένο από τη ζωή στο παλάτι.

https://www.instagram.com/p/CQyyRJ_hxJv/?utm_source=ig_web_copy_link

Θυμίζουμε πως ο πρίγκιπας Χάρι αναχώρησε για τις ΗΠΑ μόλις λίγες ώρες αργότερα από την παρουσίαση αφού ανυπομονούσε να βρεθεί δίπλα στη Μαρκλ και τα δύο τους παιδιά τον 2χρονο Άρτσι και τη μόλις ενός μηνός Λίλι για την οποία μάλιστα αποκάλυψε στις συνομιλίες με την οικογένειά του πως «είναι ένα πολύ χαριτωμένο μωρό».

Κεντρική φωτογραφία: Mega Agency

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ