Γνωστό e-shop έπεσε θύμα Ιταλικής απάτης, σε συνεργασία με μεγάλη εταιρία χονδρικής στα Νότια προάστια!

Κύκλωμα πλαστών εμβασμάτων με άρωμα… «μαφίας» σε Ελλάδα και Ιταλία.

Η υπάλληλος που θα εργάζεται μέχρι τις 30/9 σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες χονδρικής, σύμφωνα με πληροφορίες και στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, πλησίασε τους ιδιοκτήτες γνωστού e-shop, δίνοντας τα διαπιστευτήριά της για έναν πολύ καλό φίλο και προμηθευτή εξ Ιταλίας, προκειμένου να συνεργαστούν για την προμήθεια ηλεκτρονικών ειδών και gadgets.

Αφού η υπάλληλος κέρδισε την εμπιστοσύνη των ιδιοκτητών του e-shop καθώς ο τρόπος πληρωμής ήταν 10% προκαταβολή και εξόφληση κατά την παράδοση , ο Ιταλός «μαφιόζος» όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, ο οποίος κατά τον ίδιο τρόπο φέρεται να έχει καταχραστεί εμπορεύματα και χρήματα από μεγάλη εταιρία του εξωτερικού, από τον Αύγουστο πληρώνει με πλαστά εμβάσματα, ώστε να καθησυχάσει τα θύματα του!

Όταν η ελληνίδα συνιδιοκτήτρια του e shop πλησίασε την υπάλληλο αρχικά και της ανέφερε την αγωνία της σχετικά με την καθυστέρηση εξόφλησης σημαντικού ποσού (119800€) από τον Ιταλό «μαφιόζο», η τελευταία φάνηκε να την ηρεμεί αναφέροντάς της χαρακτηριστικά:
«Εγγυώμαι εγώ και εάν πάει κάτι λάθος θα πάρω το αεροπλάνο και θα στο λύσω».

Αντί όμως να πράξει τα όσα δεσμεύτηκε, προχώρησε σε διαγραφή των γραπτών συνομιλιών τους (αποδεικτικά στοιχεία), τις οποίες όμως έχουν στα χέρια τους οι ιδιοκτήτες του e-shop.

Ένα μήνα μετά, εντελώς ξαφνικά και αναίτια, η υπάλληλος της εταιρίας χονδρικής θα παραιτηθεί από την εργασία της στις 30/9 και θα αποκτήσει νέα σχέση συνεργασίας ως εξωτερικός συνεργάτης!

Τα ερωτήματα που προκύπτουν πλέον είναι πολλά και εύλογα και αφορούν τόσο στο ρόλο της υπαλλήλου όσο και του Ιταλού συνεργάτη της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι ιδιοκτήτες του ελληνικού e-shop κινούν νομικές διαδικασίες προκειμένου να διαφυλάξουν τόσο τα συμφέροντα της δίκης τους εταιρίας όσο και άλλων ελληνικών και ξένων επιχειρηματιών που έχουν πέσει θύματα ή πρόκειται να γίνουν τα νέα θέματα μιας νέας ιδιότυπης ελληνοϊταλικής μαφίας!