Ο Γιώργος Πατούλης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για την απουσία προστατευτικών κιγκλιδωμάτων στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής εξέφρασε τα συλλυπητήριά στην οικογένεια και στη συνέχεια ανέφερε: «Από την πρώτη στιγμή έχουμε δώσει μεγάλη έμφαση στην οδική κυκλοφορία και γι’ αυτό βλέπετε μεγάλες ασφαλτοστρώσεις και φωτισμούς LED, αλλά από εκεί και πέρα θα πρέπει όλοι μας να ξέρουμε ότι έχουμε ένα εργαλείο όταν χρησιμοποιούμε το αυτοκίνητο και θα πρέπει να υπάρχουν κανόνες στο πως το χρησιμοποιούμε. Υπάρχουν δρόμοι ταχείας κυκλοφορίας, όπως η Συγγρού και η Κηφισιάς σε κάποιο σημείο, όπου εκεί κανείς μπορεί να κινείται με υψηλές ταχύτητες. Υπάρχουν και δρόμοι εντός αστικού ιστού, που το όριο τους είναι τα 50 χιλιόμετρα», είπε ο Γιώργος Πατούλης.

Επιπλέον σχολίασε πως το συγκεκριμένο μοντέλο της Ferrari θέλει ειδική εμπειρία: «Αντιλαμβάνεστε ότι θέλει ειδική εκπαίδευση και να γίνει κατανοητό ότι εδώ δεν έχουμε δρόμους που να δίνουν την δυνατότητα να πας σε μία πίστα να τρέξεις. Θέλει τεράστια εμπειρία και εκπαίδευση. Αν αυτό το όχημα ήταν στα Λιμανάκια, αντιλαμβάνεστε τι θα μπορούσε να είχε συμβεί;», είπε.

Να υπενθυμίσουμε ότι η σύζυγος του Τζώρτζη ΜονογυιούΑθηνά Κοντοπάνου, ήταν συνοδηγός στο μοιραίο δυστύχημα με τη Ferrari και μετά τη σύγκρουση απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και νοσηλεύεται.

Ο επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιούνταν στη Μύκονο και είχαμε γνωρίσει τηλεοπτικά μέσα από το The Wall σκοτώθηκε όταν το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε είχε σφοδρή σύγκρουση και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Η σύζυγός του, Αθηνά η οποία είναι και μητέρα δύο παιδιών, φέρει πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα για τα οποία εκτιμάται ότι θα χρειαστεί σειρά ορθοπεδικών χειρουργείων. Τα ορθοπεδικα της τραύματα κρίνονται σοβαρά, ωστόσο δεν θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ