O θάνατος του μουσικοσυνθέτη Τάκη Μπουγά τη Δευτέρα βύθισε σε πένθος τον χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Υπεύθυνος για δεκάδες επιτυχίες που σιγοτραγουδάμε ο Τάκης Μπουγάς ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους και ταλαντούχους καλλιτέχνες της εποχής.

Ο Γιώργος Λύρας και η Πέγκυ Ζήνα δύο άνθρωποι που έζησαν από κοντά τον Τάκη Μπουγά δεν μπορούσαν να μην τον αποχαιρετήσουν έτσι όπως μόνοι εκείνοι ήξεραν. Το ζευγάρι τίμησε τον συνθέτη μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Λύρας αφιέρωσε στον Τάκη Μπουγά ένα σύντομο αλλά όλο νόημα κείμενο: «Καλό ταξίδι αδερφέ μου. Θα μας λείψεις πολύ… Κάτι σου ζήτησα πριν λίγες ημέρες… Θα μου το δώσεις όταν βρεθούμε».

Mε τη σειρά της η Πέγκυ Ζήνα έγραψε: «Τάκη μου…ψυχούλα μου…πόσο ξαφνικά έφυγες…πάντα απρόβλεπτος…θα μου λείπεις όμως κάθε φορά που θα λέω “Ένα θα’ μαστε για πάντα εμείς, δε θα μας χωρίσει κανείς καρδιά μου”… Οι ψυχές μας θα αγκαλιάζονται… Σε ευχαριστώ για όλα σ’ αγαπώ πολύ… Καλό σου ταξίδι που ετοίμασες μοναχά για πάρτη σου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ