Πολλές δυσκολίες αντιμετώπισαν οι κάτοικοι της Αττικής μετά το σφοδρό κύμα της κακοκαιρίας «Ελπίς» που «χτύπησε» τη χώρα. Μετά τον Γολγοθά που πέρασαν όσοι αποκλέιστηκαν στην Αττική Οδό την πρώτη μέρα των χιονιών, ακολούθησαν πολλές ακόμη δύσκολες καταστάσεις που έπρεπε να αντιμετωπιστούν, Αρκετά νοικοκυριά αντιμετώπισαν προβλήματα ηλκεκτροδότησης, κάποια έμειναν χωρίς ρεύμα και κάποια άλλα με περτιορισμένο ρεύμα, αλλά χωρίς θέρμανση. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν και ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά που έμειναν χωρίς θέρμανση λόγω της κακοκαιρίας.

Σε video από τα χιόνια που υπάρχουν έξω από το σπίτι του ο Γιάννης Βαρδής αποκάλυψε πως η οικεία του λειτουργεί για αρκετές μέρες με μια φάση ρεύματος, γεγονός που δεν τους επιτρέπει να λειτουργήσουν τη θέρμανση στο σπίτι τους. Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εμείς εδώ ακόμη με τα χιόνια μας που δεν λιώνουν με τίποτα και με μια φάση ρεύματος για τρίτη μέρα».

Με τη σειρά της και η σύζυγός του, Νατάσα Σκαφιδά αποκάλυψε πως η κατάσταση με τα δυο παιδιά στο σπίτι: την Κατερίνα και τον Αντώνη είναι δύσκολο, λόγω του κρύου, Το ζευγάρι μάλιστα αναγκάστηκε να χρησιμοποιεί κουβέρτες για να ζεστάνει τα παιδιά του.

«Day 4 χωρίς θέρμανση καθως έχουμε μόνο τη μία φάση απο τις 3 στο σπιτι μας. Αλλά με χαμόγελο και αγάπη άπειρη! Εύχομαι να αποκατασταθούν πολύ σύντομα τα προβλήματα σε όλους…Και η σκεψη μου είναι στους ανθρώπους χωρίς καθόλου ρεύμα ή σε πιο δύσκολες καταστάσεις…», ανέφερε η Νατάσα Σκαφιδά.

Παρόλο που δεν έχασαν την αισιοδοξία τους, ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά πέρασαν δύσκολα αυτές τις μέρες χωρίς θέρμανση στη σπίτι τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ