Μετά τις δύσκολες ώρες ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες του. Έχοντας στο πλευρό του τα δυο παιδιά που απέκτησε με την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ προσπαθεί να ξεπεράσει τον χαμό της πολιτικού που έσβησε από τον καρκίνο. Η Φώφη γεννηματά έφυγε από τη ζωή μετά από δύσκολη μάχη που έδωσε και είχε τη στήριξη του συζύγου της, Ανδρέα Τσούνη ως το τέλος.

Ο ίδιος λίγες μέρες μετά το τελευταίο αντίο, όπου συντετριμμένος συνόδευσε τη σορό της συζύγου του στην τελευταία της κατοικία, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και το κύμα συμπαράστασης που δέχθηκε αυτός και η οικογένειά του.

Ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά θέλησε να απαντήσει σε όλον τον κόσμο που πένθησε την απώλεια της πολιτικού μαζί με την οικογένειά της. Το μήνυμά του στο Facebook είναι συγκινητικό.

«Είστε χιλιάδες αυτοί που σταθήκατε στο πλευρό μας. Που απαλύνατε τον πόνο μας για το χαμό της Φώφης.
Με την παρουσία σας, τα μηνύματα σας, τα ζεστά σας λόγια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο. Εμείς, η οικογένεια της, αισθανόμαστε μεγάλη ευγνωμοσύνη και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το παν για να μην ξεχαστεί η Φώφη Γεννηματά που αγαπήσαμε και μας αγάπησε. Η Φώφη, η σύζυγος, η μητέρα που μόνο αγάπη και στοργή είχε για μας. Η Φώφη Γεννηματά που μπήκε στην πολιτική και έφυγε από την πολιτική με ανθρωπιά και χαμόγελο. Που νοιαζόταν για όλους. Που πίστευε σε μια πολιτική με ανθρώπινο πρόσωπο . Γι’ αυτό ο χαμός της συγκίνησε τόσο όλη την Ελλάδα. Γι’ αυτό θα ζει πάντα στο μυαλό, στην ψυχή και στις καρδιές μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Είστε χιλιάδες αυτοί που σταθήκατε στο πλευρό μας.Που απαλύνατε τον πόνο μας για το χαμό της Φώφης.Με την παρουσία…

Posted by Andreas Tsounis on Tuesday, November 2, 2021

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ