«Συγγνώμη» από την Ιωάννα Παλιοσπύρου ζήτησε σήμερα στο δικαστήριο για την πολύκροτη δίκη της επίθεσης με το βιτριόλι η κατηγορούμενη, Έφη Κακαράντζουλα. Οι δυο γυναίκες, θύμα και θύτης ήρθαν αντιμέτωπες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ενόψει και της απολογίας της κατηγορούμενης. Η δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι είναι σε εξέλιξη και η Ιωάννα Παλιοσπύρου περίμενε με αγωνία τη σημερινή μέρα για να λάβει τις απαντήσεις που αναζητά εδώ και 17 μήνες μετά την επίθεση που δέχθηκε.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Έφης Κακαράντζουλα κατέθεσε γραπτό αίτημα στο δικαστήριο λίγο πριν από την έναρξη της απολογίας της. Ο συνήγορος ζήτησε την μετατροπή της κατηγορίας που αντιμετωπίζει η 36χρονη από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Μάλιστα, εν όψει της απολογίας της κατηγορούμενης ο κ. Κεχαγιόγλου ανέφερε: «Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η κατηγορούμενη θα είναι απολύτως ελεύθερη από κάθε παράγοντα της δίκης για να απαντήσει ελεύθερα και να τηρηθεί πλήρως η δικονομία».

Την ώρα που το δικαστήριο βρισκόταν σε διάσκεψη προκειμένου να αποφασιστεί το θέμα της κλήτευσης των μαρτύρων που ζήτησε η πολιτική αγωγή, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πλησίασε την κατηγορούμενη και της είπε: «Θα πεις την αλήθεια τώρα; Να κάτσω να ακούσω ή να φύγω;».

Όπως αναφέρει μάλιστα και το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» με την έναρξη της απολογίας της η κατηγορούμενη ζήτησε συγγνώμη από την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Της είπε «Θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη, όπως έχω κάνει και προανακριτικά. Ζητώ συγγνώμη σε εσένα και στην οικογένειά μου». Όπως ανέφερε μάλιστα και ο ρεπόρτερ της εκπομπής, Μάνος Μπανασάκης, η κατηγορούμενη ζήτησε συγγνώμη και από την οικογένειά της που δεν παρίσταται στη δική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ