Ξεκινά την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου η δίκη για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο στις 20 Μαΐου του 2020. Λίγο πριν η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με την γυναίκα που της έριξε βιτριόλι την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της, δέχεται χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης και όχι μόνο.

Η Ιωάννα είναι ξανά ενεργή στα social media και όπως αποκάλυψε η ίδια, έλαβε μερικά αισχρά μηνύματα από κάποιους που την θεωρούν υπεύθυνη για την επίθεση που δέχτηκε.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα από τα μηνύματα που δέχθηκε: “Πολύ προκλητική σαν γυναίκα και μία ωραιοπάθεια ώσπου θεωρώ όπλισε το χέρι μιας διαταραγμένης κοπέλας και σε κατέστρεψε στην υγεία σου”. Μάλιστα τονίζει ότι πρέπει να παίρνουμε μάθημα από αυτό και να “ζούμε με ταπείνωση και όχι με έπαρση και προκλητικότητα”.

Όπως τόνισε στη συνέχεια δύο ακόμα άτομα έκαναν like, επισημαίνοντας ότι “μετράω ήδη τρεις επικίνδυνους ανθρώπους στο προφίλ μου”.

Δείτε το βίντεο:

Η εξομολόγηση της Ιωάννας λίγο πριν από τη δίκη
“Αυτό που επιθυμώ περισσότερο μέσα από τη διαδικασία της δίκης, πέρα από την παραδειγματική τιμωρία της κατηγορούμενης, είναι να θεραπεύσω την ψυχή μου. Δηλαδή να έρθω αντιμέτωπη με τον θύτη μου, με τους φόβους μου και με τις απαντήσεις που αναζητώ” δηλώνει η Ιωάννα στον ΑΝΤ1.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ