Στο δικαστήριο βρίσκεται η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχοντας στο πλευρό της τη μαμά της και τους δικηγόρους της. Το θύμα της επίθεσης με το βιτριόλι ήθελε να είναι στη δίκη για να αντικρίσει τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή.

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, λόγω ηθικής βλάβης που υπέστη από την άδικη πράξη της κατηγορουμένης. Η κατηγορούμενη είναι απούσα και την εκπροσωπεί ο Σάκης Κεχαγιόγλου ενώ αναγνώστηκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μια δήλωσή της. «Επιθυμώ να εκπροσωπηθώ από τους δικηγόρους μου. Σας δηλώνω ότι θα παρευρεθώ στη συνεχεία της διαδικασίας», ανέφερε.

Η διαδικασία ακόμα σε αρχικό στάδιο και υπάρχει πιθανότατα να αναβληθεί έπειτα από εισήγηση του Εισαγγελέα. Ο Σάκης Κεχαγιόγλου επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους τον σύντομο διάλογο που είχε με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και ενημέρωσε για την πρόθεση της κατηγορούμενης να παραστεί στο δικαστήριο σε μία από τις επόμενες ακροαματικές διαδικασίες.

Τέλος, ο συνήγορος της κατηγορούμενης ζήτησε να μετατραπεί η κατηγορία σε βαριά σκοπούμενη βλάβη από απόπειρα αυτοκτονίας από πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, η οποία της έχει αποδοθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ