Άλλη μια υπόθεση με ρίψη καυστικού υγρού έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Αυτή τη φορά την επίθεση έκανε μια 38χρονη γυναίκα από την Κρήτη, εναντίον του 36χρονου εν διαστάσει συζύγου της. Εκείνος νοσηλεύεται στο Θριάσιο σε σοβαρή κατάσταση, με κίνδυνο να χάσει το δεξί του μάτι.

Σε εκείνη ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και μέχρι στιγμής είναι άγνωστο πότε θα παραδοθεί στην αστυνομία. Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Η 38χρονη μιλώντας στον Αlpha είπε μεταξύ άλλων ότι μετάνιωσε για την πράξη της και ότι προέβη σε αυτή, γιατί ο 36χρονος την απειλούσε ότι θα της κάνει κακό, αν τα φτιάξει με άλλον άντρα, καθώς το ζευγάρι ήταν σε διάσταση. Συγκεκριμένα της είπε ότι θα βάλει κάποιους να την σκοτώσουν και ο ίδιος την ίδια ώρα θα βρίσκεται κάπου που θα υπάρχουν κάμερες για να έχει άλλοθι.

Ο 36χρονος έχει κάνει φυλακή για αξιόποινες πράξεις και όπως αναφέρει το protothema.gr το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω facebook όταν ακόμα ο 36χρονος βρισκόταν στη φυλακή. Σύμφωνα με τη μαρτυρία φίλου του 36χρονος εκείνος έψαχνε μια παρέα για να σπάει τη μοναξιά της φυλακής και εκείνη ήταν στην αναζήτηση νέου συντρόφου μετά από δυο γάμους που είχαν τελειώσει. Οι δυο τους άρχισαν να επικοινωνούν μέσω messenger. Kάποια στιγμή αποφάσισαν να παντρευούν μέσα στη φυλακή, προκειμένου να μπορεί να τον επισκέτεται και να βλέπονται αφού πλέον θα ήταν συγγενείς πρώτου βαθμού.

Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Η 38χρονη φερόμενη ως δράστης επισκεπτόταν τον 36χρονο μαζί με την αδελφή του στη φυλακή και λέγεται πως εκείνη ήταν που έκανε τη γνωριμία μεταξύ τους. Όαο ήταν στη φυλακή το θύμα τα πράγματα μεταξύ τους πήγαιναν καλά. Ωστόσο σύμφωνα με την ίδια πηγή μετά την αποφυλάκισή του, άρχισαν τα προβλήματα στη σχέση τους. Οι αντιπαραθέσεις και οι τσακωμοί ήταν πολλοί και μεγάλοι και τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν εκείνος της ζήτησε να χωρίσουν, κάτι που εκείνη δεν ήθελε. Ωστόσο από την πλευρά της η 38χρονη έκανε λόγο για κακοποιητική συμπεριφορά από τον 36χρονο σύζυγό της ενώ ανέφερε ότι δεχόταν απειλές και απο συγγενείς του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ