Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο οδηγήθηκε σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης για την πολύκροτη δίκη του. Εκεί σήμερα θα συνεχιστεί η εξέταση της πρώτης γυναίκας που τον κατήγγειλε για βιασμό κατ’ εξακολούθηση. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, το 2008 αλλά και δύο απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014. Στο πλευρό του στο δικαστήριο βρέθηκε και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου.

Η καταγγέλλουσα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου ολοκλήρωσε την κατάθεσή της και μέλη της έδρας είχαν αρχίσει να της υποβάλλουν ερωτήσεις. Η εξέτασή της από παράγοντες της δίκης αναμένεται να συνεχιστεί και σήμερα.

Ο Πέτρος Φιλίππίδης έφθασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο συνοδευόμενος από τους άνδρες της ΕΛΑΣ, μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη που δικάζεται επίσης σε άλλη αίθουσα.

Όπως έγινε γνωστό η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι καταγγελίες των γυναικών που έγιναν σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν αυτές που τον έφεραν στη θέση του κατηγορούμενου αντιμέτωπο με βαρύτατα αδικήματα και οδήγησαν στην προσωρινή του κράτηση, τον περασμένο Ιούλιο ενώ ο ίδιος αρνείται τις κακουργηματικου πράξεις που του αποδίδονται.

Φωτογραφίες: NDP.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ