Με λόγια που συγκινούν για τη δύσκολη μάχη που έδωσε η Φώφη Γεννηματά μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η γνωστή παρουσιάστρια που είχε φιλοξενήσει την Πρόεδρο του Κινήματος αλλαγής στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» που έκανε στον Alpha, αναφέρθηκε με λύπη στον θανάτό της, τονίζοντας πως η γνωστή πολιτικός ήταν μαχήτρια.

«Σήμερα είναι μέρα γιορτής, η οποία όμως επισκιάζεται από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Χθες έχασε τη μάχη με τον θάνατο, νικήθηκε από τον καρκίνο, μια γυναίκα, η οποία αν παρακολουθούσες τις συνεντεύξεις της, ακόμα κι αν δεν συμφωνούσες πολιτικά με τις πεποιθήσεις της, δεν μπορούσες παρά να αναγνωρίσεις πως πρόκειται για μια σπουδαία γυναίκα. Μια γυναίκα η οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολλές μάχες και προκλήσεις στη ζωή, από τις οποίες πάντα έβγαινε νικήτρια.

Θέλεις την περιπέτεια υγείας των γονιών της, το γεγονός ότι τους έχασε και τους δυο με διαφορά λίγων μηνών, τη μάχη με τον καρκίνο που έδωσε η ίδια και η αδελφή της και βγήκαν νικήτριες πριν από κάποια χρόνια, τη μάχη που έδωσε για να γίνει μητέρα, όταν οι γιατροί της είχαν εξαντλήσει τις πιθανότητες.

Η Φώφη Γεννηματά ήταν μια γυναίκα πρότυπο, μια γυναίκα έμπνευση για όλες τις υπόλοιπες, ένας άνθρωπος μαχητής», είπα χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ