Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας για τις συνθήκες θανάτου της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της κατηγορούμενης, η Εισαγγελία Πατρών διέταξε την εκταφή της σορού της. Έχουν ζητηθεί από τις ιατρικές αρχές και συγκεκριμένα από την 6η υγειονομική Περιφέρεια όλα τα στοιχεία προκειμένου να γίνει ένας νέος φάκελος: ο ιατρικός φάκελος, οι νοσηλείες, τα φάρμακα που έχει λάβει η σπιτονοικοκυρά στο παρελθόν. Η διαδικασία για την εκταφή δρομολογήθηκε σήμερα μαζί με αυτήν για την σορό της Τζωρτζίνας.

Στον τόπο καταγωγής της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της Ρούλας και του Μάνου που «έφυγε» από τη ζωή πριν από δύο χρόνια οι συγγενείς είναι αναστατωμένοι. Οι συγγενείς της είναι έτοιμοι να αναζητήσουν εις βάθος τα αίτια του θανάτου της, μετά τις αποκαλύψεις για την 33χρονη.

Την ίδια ώρα, οι γείτονες της σπιτονοικοκυράς του Μάνου και της Ρούλας μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Για το θέμα της σπιτονοικοκυράς, η Δήμητρα Πισπιρίγκου εξήγησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Από συζητήσεις με τη Ρούλα και τον Μάνο, η γυναίκα ήταν άκληρη. Δεν είχε κανένα συγγενή πουθενά, ούτε ανίψια, ούτε ξαδέρφια. Και μία κολλητή της φίλη που επικοινωνούσε με τα παιδιά τους είχε πει ότι δεν έχει κάποιον. Είχε ορίσει πληρεξούσιο τον Μάνο για όλες τις συναλλαγές της. Υπάρχει πληρεξούσιο που το έχω στην κατοχή μου αυτή τη στιγμή που ορίζει τον Μάνο. Μπορεί να πήγαινε η Ρούλα να κάνει κάποια ανάληψη, αλλά την απόδειξη την πήγαινε στη σπιτονοικοκυρά ο Μάνος. Και τον Μάνο που πάνε να κατηγορήσουν ότι έχει πάει να καταχραστεί δεν υπάρχει αυτό. Από ό,τι γνωρίζω, η σπιτονοικοκυρά, είχε εκφράσει κάποιες σκέψεις της στις πολύ αρχές επειδή δεν είχε κάποιον άλλον στον κόσμο να γράψει το ακίνητο στην Τζωρτζίνα. Αυτό δεν έγινε ποτέ, και ούτε τα παιδιά την πίεσαν να γίνει αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ