Η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου ανοίγει την καρδιά της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» την Τετάρτη και ξεδιπλώνει το κουβάρι της σοκαριστικής υπόθεσης μετά την αποκάλυψή της πως ο παρουσιαστής δημοσιοποίησε ερωτικές στιγμές τους και φωτογραφίες της σε ιστοσελίδα για ενηλίκους. Τι απαντά στον ίδιο τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την δημόσια συγνώμη του και πως αντιδρά στη στάση που κράτησαν οι συνεργάτες του στο «Ράδιο Αρβύλα» και στις συνέπειες που αντιμετωπίζει η τηλεοπτική παραγωγή.

Όπως δήλωσε η ίδια, «σε κανάλια και σε γνωστές ιστοσελίδες του διαδικτύου χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο. Δήλωνε άντρας 55 ετών και ενδιαφέρεται για γυναίκες. Εκεί αφού με ενημέρωσε η γνωστή μου για την ύπαρξη βίντεο όπου με αναγνώρισε βρήκα 4 βίντεο και 300 φωτογραφίες τα οποία είτε του είχα στείλει για προσωπική χρήση είτε τα τραβούσε μόνος του. Δεν γνώριζα πως θα τα δημοσιοποιήσει. Μεγάλο μέρος από το υλικό είχε τραβηχτεί με τη συγκατάθεσή μου κι άλλο εν αγνοία μου».

Όσο για το μέλλον του «Ράδιο Αρβύλα», η ίδια είπε: «Είναι στενάχωρο να μαθαίνεις πως πιθανόν μεγάλος αριθμός ατόμων και επαγγελματιών που εργάζονται στο “Ράδιο Αρβύλα”, μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους. Αυτό έπρεπε να το σκεφτεί ο Στάθης πριν κάνει όσα έκανε». Και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι στο “Ράδιο Αρβύλα” δεν είχαν καμία σχέση. Δεν γνώριζαν. Δεν τους είχε ενημερώσει γιατί ντρεπόταν».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ