Όσο περνούν οι ώρες από το έγκλημα στη Ρόδο, τόσο πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του δράστη και μετέπειτα αυτόχειρα. Όπως δηλώνει στο okmag.gr ο δικηγόρος πρώην συντρόφου του Βασίλης Μπέης, η εντολέας του, είχε κάνει δυο φορές μήνυση στο δράστη για σωματική βία αλλά και εκβιασμό. Η εντολέας του κ. Μπέη είχε δεσμό με τον δράστη για 4 μήνες πριν εκείνος κάνει σχέση με την άτυχη Δώρα.

Να θυμίσουμε ότι ο 40χρονος έκοψε το νήμα της ζωής της 32χρονης πρώην συντρόφου του Δώρας το μεσημέρι της Τετάρτης πυροβολώντας την δυο φορές με καραμπίνα, την ώρα που εκείνη έβγαινε από το αυτοκίνητό της για να πάει στο σπίτι της. Μετά πήγε σπίτι του και έδωσε τέλος στη ζωή του αφήνοντας ένα σημείωμα που έγραφε: «Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».

Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του δικηγόρου Βασίλη Μπέη, ο δράστης είχε δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε προηγούμενες σχέσεις και μάλιστα είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια φυλάκισης μετά από μήνυση της πρώην συζύγου του.

«Ο δράστης είχε δεσμό με την εντολέα μου για 4 μήνες» δηλώνει ο Βασίλης Μπέης στο Οkmag.gr. «Από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2020».

Πριν γνωρίσει την Δώρα;

Ναι και του έχει κάνει δυο μηνύσεις. Η μια για σωματική βία και απειλή και η δεύτερη για εκβιασμό και παράβαση προσωπικών δεδομένων.

Γιατί την εκβίαζε;

Για να αποσύρει την πρώτη μήνυση λέγοντάς της πως θα βγάλει στη δημοσιότητα προσωπικά της δεδομένα.

Aπό όσα σας είπε η εντολέας σας, τι άνθρωπος ήταν ο δράστης και αυτόχειρας;

Ήταν ένας άνθρωπος χειριστικός και βίαιος. Και ως νομικός σας λέω ότι ήταν και παραβατικός. Και το λέω γιατί είχε καταδικαστεί στο παρελθόν σε 5 χρόνια φυλάκιση με αναστολή, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η πρώην σύζυγός του για ενδοοικογενειακή απειλή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ