O Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από τη ζωή. Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή Happy Day το πρωί της Πέμπτης. Η παρουσιάστρια φανερά συγκινημένη τόνισε πόσο της στοιχίζει αυτή η απώλεια. «Ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλη γενναιοδωρία. Ακόμη και στις δύσκολες στιγμές ήξερε να έχει την αυτοκυριαρχία του… Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε όλους τους συγγενείς και στους ανθρώπους που τον είχαν αγαπήσει και ήταν δίπλα του» εξήγησε η ίδια.

Με μήνυμα ενημέρωσε την παρουσιάστρια η ανιψιά του επιχειρηματία. Ελίνα Αλεξανδράτου. «Με την Ελίνα είμαστε πολύ καλές φίλες» δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν Έλληνας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείτο στον χώρο των ασφαλειών, της τηλεόρασης, των αιθουσών κινηματογράφου και του λιανικού εμπορίου. Ήταν πατέρας μίας κόρης και είχε αποκτήσει δύο εγγόνια.

Γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1939 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Βηρυτού. Αρχικά εργάστηκε ως ασφαλιστής στην American Life (ALICO), ενώ το 1969 ίδρυσε μαζί με τον Αλέξανδρο Ταμπουρά την ασφαλιστική εταιρία Interamerican.

Δείτε το σχετικό βίντεο;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ