Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Δώρος Παναγίδης, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του “Power of Love” του ΣΚΑΪ.

Ο 33χρονος Κύπριος, μέσα από ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, αποκάλυψε πως είχε μια περιπέτεια με την υγεία του και χρειάστηκε για επτά μέρες να νοσηλευτεί στο καρδιολογικό τμήμα σε σοβαρή κατάσταση.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μία φωτογραφία, που συγκλόνισε τους διαδικτυακούς του φίλους, στην οποία απεικονίζεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου και καλωδιωμένος σε όλο του το σώμα.

Μάλιστα, στη λεζάντα που την συνόδευε δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια τη δυσαρέσκειά του για τους ανθρώπους που δεν ήταν στο πλευρό του, αλλά και να ευχαριστήσει αυτούς που βρέθηκαν δίπλα τους αμέσως μόλις τους χρειάστηκε.

7 μέρες στο καρδιολογικό σε σοβαρή κατάσταση.

Την στιγμή που αντίκρισα τον θάνατο ‘είδα’ ποιοι φίλοι και συγγενείς ήταν δίπλα μου.
Μέσα από την απογοήτευση για τους ανθρώπους που αγαπούσες, εκτιμούσες και είχες μες την ψυχή σου σαν φυλαχτό αποκτάς τη σοφία για να καταλάβεις ότι τελικά η αγάπη είναι μόρια στον αέρα και μπορείς να την συλλάβεις από παντού και από οποιονδήποτε.

Από αυτούς που είχες έξω από την σφαίρα της καλοπέρασης και της επιφανειακής σχέσης συμφερόντων, που αθόρυβα σ’ αγαπούν και σ’ εκτιμούν με ανιδιοτέλεια. Με κατανόηση, χωρίς κατάκριση, βλέποντας ότι το φως που έχεις μέσα σου υπερισχύει του σκοταδιού. Δεν είναι μήνυμα απαισιοδοξίας αλλά επαγρύπνησης. Είμαι ευγνώμων και νιώθω ευλογημένος.

Το ενδιαφέρον και η αγάπη δεν σφραγίζεται με λόγια αλλά με πράξεις.

Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω και που με φώτισε να καταλάβω ποιους τελικά πρέπει να εκτιμώ.”.

Φωτογραφίες: Facebook/Doros Panayides

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ