Μια ημέρα μετά τις εκλογές και το κόμμα «Σπαρτιάτες» ανακοίνωσε τη διαγραφή της υποψήφιας βουλεύτριας Δομινίκης Παπαδοπούλου .

Παρόλο που η ίδια δεν εκλέχτηκε ο πρόεδρος Βασίλης Στίγκας αποφάσισε να τη διαγράψει από τη κομματική βάση τονίζοντας σε ανακοίνωσή του: «Στο θέμα της υποψηφίου των Σπαρτιατών στη Λευκάδα, κυρίας Δομινίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκειας για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της. ΔΕΝ συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξης μας. Τυπικά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της».

Τα μηνύματα που δέχτηκε η υποψήφια με τους «Σπαρτιάτες»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη ήρθε έπειτα από την πληροφορία ότι η Δομινική διατηρούσε προφιλ στο Only Fans. Η ίδια αποκάλυψε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το παρασκήνιο της διαγραφής της: «Δέχτηκε το κόμμα επιθέσεις από ακραίους ακροδεξιούς που αυτοαποκαλούνται “Αγνοί Εθνικιστές”, έπαιρναν τηλέφωνο στα γραφεία αυτοί και έλεγαν διάφορα, “βίζιτα, πόρνη”.

Εμένα μου έστελναν κάτι μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν αν με συναντήσουν, θα με κάνουν “πρόβατο” από το ξύλο».

Στη συνέχεια η ίδια τόνισε: «Είχανε μιάμιση εβδομάδα μέχρι τις εκλογές. Ίσως να θεωρούσαν ότι μπορεί να έχαναν ψηφοφόρους, ότι αυτό το μικρό ποσοστό των ψηφοφόρων είναι πολύτιμο για να βγουν».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ