Στην πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του 43χρονου στη Χαλκίδα από την 39χρονη γειτόνισσά του αναλαμβάνει όπως έγινε σήμερα Τρίτη 6/2 γνωστό ως συνήγορος ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός δικηγόρος μάλιστα αποκάλυψε πως τάσσεται στο πλευρό της οικογένειας του θύματος με στόχο να λάμψει η αλήθεια. Στην ίδια υπόθεση και από την ίδια πλευρά – δηλαδή την πλευρά της οικογένειας του θύματος- βρίσκεται ως τεχνικός σύμβουλος ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

Ο Δημήτρης Σούρας μίλησε στο okmag για τη συνεργασία που θα έχει με τον Αλέξη Κούγια στην υπόθεση τους εγκλήματος στη Χαλκίδα και αποκάλυψε πως υπάρχουν ακόμη πολλά στοιχεία που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Από σήμερα η υπόθεση του εγκλήματος στη Χαλκίδα λαμβάνει μια νέα μορφή και αναμένεται να έχει πολλές νέες εξελίξεις. Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει συνήγορος της οικογένειας του θύματος και θα είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστούμε σε μια τέτοια υπόθεση. Εγώ έχω ήδη αναλάβει τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του θύματος.

Αυτό που έχω να πω για το έγκλημα είναι πως υπάρχουν πολλά νέα στοιχεία, πολλές συμπτώσεις που πρέπει να εξετασθούν και υπάρχει και μια συνέντευξη της δράστιδας που γεννά πολλά ερωτήματα.

Το σίγουρο είναι πως τόσο ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος, Αλέξης Κούγιας, όσο και εγώ ως τεχνικός σύμβουλος θα παλέψουμε ώστε να μαθευτεί η αλήθεια».

Διαβάστε επίσης:

Χαλκίδα: «Συνευρέθηκα ερωτικά με το θύμα πιστεύοντας ότι είναι ο άνδρας μου» ανέφερε η 39χρονη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ