Στις φυλακές Κορυδαλλού έχει μεταφερθεί το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης Λιγνάδης μιας και έχει ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσής του. Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Σουρέλης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τόσο εκείνος όσο και ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που βρίσκονται στο ίδιο κελί, όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, δέχονται επισκέψεις από τους συνηγόρους τους. Επιπλέον, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι την περασμένη εβδομάδα, ο Δημήτρης Λιγνάδης δέχτηκε επίσκεψη και από γνωστή ηθοποιό.

«Για τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν ξέρω αν τον έχει επισκεφθεί κάποιος. Και τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη και τον Αγαγνωστόπουλο τους επισκέπτονται σίγουρα οι δικηγόροι τους», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Σουρέλης. Όσο αφορά στον Δημήτρη Λιγνάδη, σύμφωνα με όσα ανέφερε: «Την περασμένη εβδομάδα τον επισκέφθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού μια πολύ γνωστή ηθοποιός. Είναι γνωστό ότι διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με τον Δημήτη Λιγνάδη», είπε συγκεκριμένα για την επίσκεψη που δέχτηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Έπειτα από την ένταση που υπήρξε την περασμένη Παρασκευή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ανάμεσα στις δύο πλευρές, αυτή διεκόπη και θα συνεχιστή την 1η Απριλίου.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της τρίτης συνεδρίασης για την εκδίκαση της υπόθεσης του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη έγινε γνωστό ότι βρέθηκε πορνογραφικό υλικό στο κινητό του. Ο δικηγόρος δύο εκ των καταγγελόντων του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης Βλάχος αναφέρθηκε στο υλικό που βρέθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για 44 φωτογραφίες οι οποίες «απεικονίζουν γυμνά σώματα εφήβων».

«Ο νόμος προβλέπει ότι απαγορεύεται η κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανηλίκους. Ο ορισμός είναι η απεικόνιση ανηλίκων γυμνών σωμάτων σε στάσεις οι οποίες προκαλούν γενετήσια διέγερση. Οι οποίες βρέθηκαν σε αυτό το αρχείο. Εμπίπτουν καθ΄ημάς στον όρο του νόμου και είναι απαγορευμένη κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Όσον αφορά στην ηλικία. Από μακροσκοπική εξέταση των φωτογραφιών είναι εμφανές ότι πρόκειται για ανήλικα παιδιά στην εφηβεία. Είναι απεικονίσεις σωμάτων με χειρονομίες και λεζάντες που συνοδεύουν τις φωτογραφίες οι οποίες καταφανώς αποσκοπούν στην πρόκληση γενετήσιας διέγερσης», σχολίασε ο δικηγόρος στο «Πρωινό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ