Την αθωότητά του θα προσπαθήσει να αποδείξει ο Πέτρος Φιλιππίδης στο δικαστήριο, όπως αποκάλυψε ο νέος συνήγορος υπεράσπισής του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, στο «Χαμογέλα και πάλι».

Όπως ισχυρίστηκε ο κ. Δημητρακόπουλος, κατά το παρελθόν,  ο ίδιος έχει δεχθεί επιθέσεις από άνδρες πάμπολλες φορές, επειδή έχει υπερασπιστεί γυναίκες στο δικαστήριο, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με την τωρινή του ιδιότητα.

Αναφορικά με τον πελάτη του τόνισε: «Eνσυνείδητα ο κ. Φιλιππίδης έχει αποφασίσει να μην τροφοδοτεί με ειδήσεις την υπόθεση. Θα μιλήσει στο δικαστήριο», ενώ σχετικά με τις γυναίκες που υπέβαλαν κατηγορίες, ο δικηγόρος σημείωσε «ότι δε θα κάνει αγωγή για κανένα από τα κορίτσια».

«Η θέση του είναι αμετάβλητη: είναι αθώος και θα προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητα του με κάθε μέσο», είπε αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τη γραμμή υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

«Όταν εμφανίζονται συνάδελφοι και λένε καλή κουβέντα για τον Φιλιππίδη διαπομπεύονται. Αυτό δεν είναι δείγμα δημοκρατίας».

Ο κ. Δημητρακόπουλος αναφερόμενος στους συναδέλφους του ηθοποιού που τον υπερασπίστηκαν, είπε ότι στα πλαίσια μιας δημοκρατικής κοινωνίας δεν γίνεται να μην έχουν το δικαίωμα να «πουν μια καλή κουβέντα».

Ο δικηγόρος κατέληξε ότι «στη θέση του κατηγορουμένου μπορεί να βρεθεί ο οποιοσδήποτε. Η δικαιοσύνη θα κρίνει αν ο Φιλιππίδης είναι ένοχος ή αθώος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ