Ξεκινάει σήμερα Πέμπτη, η δίκη για το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη και ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Ιωάννης Κωλέττης, μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για την κατάσταση της πελάτισσας του. Όπως είπε «η Μίνα Αρναούτη δεν θα παραστεί στο δικαστήριο καθώς δεν είναι ποινικό δικαστήριο, αλλά αστικό». Μάλιστα σημείωσε πως αν δεν ικανοποιηθεί από τις αποφάσεις θα προχωρήσουν σε έφεση

Μάλιστα, τόνισε: «Η Μίνα Αρναούτη ζητά αποζημίωση για το τροχαίο ατύχημα που έχει υποστεί έχει 189 μέρες νοσηλείας, έχει κάνει 16 χειρουργεία, ε΄χει σωματικά και ψυχολογικές βλάβες, έχει καταστραφεί η ζωή της. Το αποτέλεσμα είναι πως δεν μπορεί να εργαστεί και να βρει κάποια δουλειά και όλα αυτά πρέπει να ειπωθούν στο αστικό δικαστήριο. Έχουμε τρεις μεγάλους φακέλους που αποτυπώνουν την ιατρική της κατάσταση εδώ και 5,, 5 χρόνια».

Μάλιστα τόνισε πως σήμερα θα εκδικαστούν και οι υποθέσεις με τις αποζημιώσεις της Φρόσως Κυριπακου αλλά και της οικογένειας Παντελίδη. Ωστόσο εξήγησε πως για την τελευταία υπόθεση πρέπει να αποδειχθεί πως οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου. Αυτό από την πλευρά της ποινικής διαδικασίας έχει αποκλειστεί με 4 εισ;αγγελικές διατάξεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Mega Καλημέρα»:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ