Οι εξελίξεις τρέχουν για την υπόθεση της Πάτρας. Ο πατέρας των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους, Μάνος Δασκαλάκης το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε στο γραφείο της 18ης τακτικής ανακρίτριας για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής. Με αυτή τη στάση του αναγνωρίζει τη Ρούλα Πισπιρίγκου ως κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης τους. Μετά τις on camera δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη ο οποίος δήλωσε σοκαρισμένος από τις τελευταίες εξελίξεις, ο δικηγόρος του κατέστησε σαφές ότι ο εντολέας του θα στηρίξει την κατηγορία.

«Ο εντολέας μου όπως και ίδιος σας είπε, μετά το αρχικό σοκ που υπέστη, είναι πλέον πεπεισμένος ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και ότι πίσω από αυτή την ενέργεια είναι η κατηγορουμένη. Πρόκειται περί μίας στυγνής δολοφονίας, ενός μικρού παιδιού, μιας αθώας παιδικής ψυχής που τελέστηκε από την κατηγορουμένη σε απόλυτα ήρεμη ψυχική κατάσταση και με μεθοδικότητα, αν λάβουμε υπόψη το στοιχείο που υπάρχει στη δικογραφία και που και εμείς σήμερα λάβαμε γνώση, ότι είχαν προηγηθεί τουλάχιστον άλλες 5 απόπειρες. Με τα δεδομένα αυτά εμφανιστήκαμε σήμερα αυτοβούλως στην ανακρίτρια και δηλώσαμε ότι στην ποινική διαδικασία που χειρίζεται, ο εντολέας μου κ. Μάνος Δασκαλάκης υποστηρίζει αυτή την κατηγορία. Και την υποστηρίζει προκειμένου να δικαιωθεί η μνήμη των παιδιών του», ανέφερε ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη Δημήτρης Καράμπελας μεταξύ άλλων.

Στην συνέχεια, ο Δημήτρης Καράμπελας πρόσθεσε αναφορικά με την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας, της μικρής Μαλένας και της μικρής Ίριδας, ο εντολέας μου περιμένει με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών προκειμένου να μάθει αν αυτό που γνώριζε με τις ιατροδικαστικές εκθέσεις που είχαν δοθεί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ