Σήμερα 15/11 στις 15:00 πραγματοποιήθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Tlive η απολογία της κατηγορουμένης αναφέρει ότι:

«Ήμουν και θα είμαι η μαμά της Τζωρτζίνας και αυτό το δικαίωμα δεν θα μου το στερήσει ποτέ κανείς. Αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες. Δεν θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μου να πειράξω μια τρίχα από τη κόρη μου. Εδώ δεν μιλούσαν για το παιδί το δικό μου. Η Τζωρτζίνα γεννήθηκε το 2013 στη Πάτρα, είχα ομαλή εγκυμοσύνη. Γεννήθηκε με καισαρική γιατί έκανε παλμούς τις τελευταίες ώρες του τοκετού».

Η κατηγορούμενη μητέρα αναφέρθηκε και σε αρκετές στιγμές που έζησε με τα παιδιά της όπως διάφορα παιχνίδια και όταν έπαιζε ποδόσφαιρο λέγοντας «δυστυχώς αυτές δεν ξαναγυρνάνε πίσω».

Επιπλέον στο Live news ανέφεραν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δάκρυσε και διέκοπτε τη δίκη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα συνεχίσει την απολογία της την ερχόμενη εβδομάδα, 23 Νοεμβρίου. Νωρίτερα, ως απαράδεκτη ομόφωνα απερρίφθη από τους τρεις τακτικούς δικαστές η αίτηση που κατέθεσε κατά της προέδρου του δικαστηρίου ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο κ. Κούγιας έκανε λόγο για σκανδαλώδη απόφαση και δήλωσε ότι επιφυλάσσεται για την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων του.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ