Μια ιδιαίτερη έκπληξη περίμενε τους γονείς για τα δίδυμα μωρά στην Καλιφόρνια που γεννήθηκαν με 15 λεπτά διαφορά, αλλά σε διαφορετική χρονιά. Το αγόρι γεννήθηκε στην εκπνοή του 2021 και το κορίτσι το 2022!

Με διαφορά μόλις 15 λεπτών, αλλά σε διαφορετική χρονιά γεννήθηκαν τα δίδυμα ενός ζευγαριού στην Καλιφόρνια και όπως διαβάζουμε στο People η είδηση έγινε viral. Ο λόγος για τον μικρό Αλφρέντο και την αδελφή του, Αϊλίν που γεννήθηκαν με διαφορέ μόλις 15 λεπτών, αλλά σε διαφορετική χρονιά. Συγκεκριμένα, το αγόρι γεννήθηκε στις 11:45 (τοπική ώρα) το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στην Καλιφόρνια και το κορίτσι λίγο αφότου το ρολόι έδειξε μεσάνυχτα και άλλαξε η χρονιά.

Ετσι, ο γιος της οικογένειας έχει πλέον τα γενέθλιά του στις 31 Δεκεμβρίου και η κόρη την 1 Ιανουαρίου. Όσο για το έτος γέννησής τους; Ο Αλφρέντο είναι γεννημένος το 2021 και η αδελφή του, Αϊλίν το 2022.

«Είναι τρελό το ότι έχω δίδυμα που θα γιορτάζουν ξεχωριστά τα γενέθλιά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα τους, Φατίμα Μαντριγκάλ.

Η είδηση φυσικά έκανε τον γύρω του διαδικτύου, και προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς σπάνια βλέπουμε δίδυμα αδέλφια να γενιούνται σε διαφορετική μέρα, διαφορετικό μήνα και διαφορετική χρονιά.

Η μαιευτήρας; – γυναικολόγος του ζευγαριού, Άννα Αβρίλ Άριας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτή ήταν σίγουρα μια από τις πιο αξέχαστες γέννες στην καριέρα μου».