Στη σύλληψη γνωστού τραγουδιστή λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου οδηγήθηκαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ. Η επιχείρηση των αρχών ξεκίνησε έξω από νυχτερινό κέντρο της Πέτρου Ράλλη όταν διαπιστώθηκε πως δύο άνδρες άνοιξαν ένα κόκκινο πολυτελές αυτοκίνητο και άφησαν κάτι. Στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο έκανε τις εμφανίσεις του ο 36χρονος τραγουδιστής του οποίου το όνομα δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από το αστυνομικό ρεπορτάζ εκτός από τον ​dealer του που άφησε 17 γραμμάρια κοκαΐνης μέσα στο αυτοκίνητό του, συνελήφθησαν ο συνεργός του, ο τραγουδιστής, καθώς και η σύζυγος του τελευταίου αφού μετά τους απαραίτητους ελέγχους διαπιστώθηκε πως το αυτοκίνητο που άφησαν τα ναρκωτικά ήταν στο όνομα της. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας.

Οι αρχές πίστεψαν αρχικά ότι πρόκειται για κλέφτες όμως όταν πλησίασαν, κατάλαβαν ότι πρόκειται για περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών. Στην κατοχή τους βρέθηκε μία ζυγαριά ακριβείας και ποσότητα κοκαΐνης. Επίσης στο αυτοκίνητο βρέθηκε κοκαΐνη περίπου 17 γραμμαρίων.

Η ομολογία του dealer:
Τόσο ο dealer όσο και ο συνεργός του κατά την ανάκριση που ακολούθησε, ομολόγησαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε… παραγγείλει ο τραγουδιστής και είχε αφήσει ανοικτό το αυτοκίνητο για να τα αφήσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ