Η Αριάδνη Γερασιμίδου ήταν ένα όμορφο νέο κορίτσι που λάτρευε τη ζωή και τα γρήγορα αυτοκίνητα. Η μεγάλη της χαρά ήταν ότι μπορούσε να οδηγεί όποτε ήθελε, όποιο αυτοκίνητο ήθελε!  Είχε χιούμορ, ήθελε να μάθει τους Έλληνες να οδηγούν σωστά και με ασφάλεια, αγαπούσε τη θάλασσα το χορό τα ταξίδια, δεν κάπνιζε, δεν έπινε αλκοόλ και θεωρούσε τον σκύλο της… τον ομορφότερο άντρα στον κόσμο!  

Η μοίρα  αποφάσισε να κοπεί νωρίς και άδικα το νήμα της ζωής της. Η Άρια, όπως την φώναζαν οι φίλοι της έφυγε. Όμορφη… όπως ακριβώς το ήθελε. H Αριάδνη, συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν λίγες μέρες, αποκαλύπτοντας ότι εδώ και 4 χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο.  

Η ιστορία της μας άγγιξε και την περασμένη Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου την πήραμε τηλέφωνο για να κάνουμε μια συνέντευξη για το okmag.gr. Ήταν στο νοσοκομείο αλλά δέχθηκε με χαρά να κάνουμε τη συνέντευξη και τη φωτογράφιση. «Είμαι στο νοσοκομείο και ετοιμάζομαι να κάνω μια επέμβαση» μας είπε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Πάρε με τη Δευτέρα να κανονίσουμε για τη συνέντευξη. Θέλω να μιλήσω να στείλω το μήνυμά μου». Δυστυχώς η Άρια έφυγε… Φεύγοντας όμως μέσα από το προφίλ μας στο Instagram, μας αποχαιρέτισε με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Το είχε φροντίσει και αυτό. Χωρίς να χάσει ούτε για ένα λεπτό τη δύναμη και το χιούμορ της. Ούτε όταν γνώριζε, ότι όταν δημοσιευτούν αυτές οι γραμμές, εκείνη θα είχε πεθάνει…

Το μήνυμά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συγκλονίζει και δίνει μάθημα ζωής: «Ουπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου. Δεν θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι!

Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ! Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους. Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί! Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω.

Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές!

Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται!».

Η Αριάδνη μας σόκαρε όλους όταν πριν από λίγες μέρες δημοσίευσε το βίντεο στο οποίο αποκάλυψε τη μάχη της με τον καρκίνο.

«Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου αντεπεξέρχεται πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ. Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει».

Έστειλε όμως και ένα μήνυμα σε όλους κάνοντας λόγο για τη λάθος διάγνωση που της έγινε και την κράτησε «πίσω» επτά ολόκληρους μήνες.

 «Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο. Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη».

Δείτε ποια ήταν η Αριάδνη μέσα από σύντομες ερωτήσεις και απαντήσεις μέσα από το site που συνεργαζόταν το autovideo.gr:

Πώς σε φωνάζουν οι φίλοι: Άρια, αλλά αγαπώ και το Αριάδνη που με βάπτισαν

Ηλικία: Δεν ρωτάμε τέτοια σε γυναίκες, συγκεντρώσου!

Ζώδιο: Ζυγός με ζυγό στο ζυγό! Ας τα…

Επάγγελμα: Δημοσιογράφος αυτοκινήτου, παρουσιάστρια, σεναριογράφος διαφημιστικών, ραδιοφωνικός παραγωγός, πρώην αρθρογράφος σε γυναικεία έντυπα, πρώην παρουσιάστρια της F1 στον Alpha, πρώην κάποιου…

Χόμπι: Θάλασσα, χορός, ταξίδια, κινηματογράφος, off road, α ναι και τα γρήγορα αυτοκίνητα!

Με τι τρελαίνεσαι απ’ όλα; Με τη θάλασσα, καθώς “έχω” όποιο αυτοκίνητο θέλω

Καπνίζεις: Μπααα

Αγαπημένος οδηγός WRC: Seb. Loeb

Αγαπημένος οδηγός F1: A. Senna

Αγαπημένο ποτό: Δεν πίνω αλκοόλ

Αγαπημένο φαγητό: Μακαρονάδα

Αγαπημένο γλυκό: Παγωτό στρατσιατέλα 

Αγαπημένος ήρωας ταινίας: Deadpool

Αγαπημένο είδος μουσικής: Ανάλογα τα κέφια!

Αγαπημένος ηθοποιός: Robert de Niro

Ο πιο όμορφος άντρας στον πλανήτη: Ο σκύλος μου!

Μεγαλύτερο σου ελάττωμα: Μιλάω πολύ και είμαι ανυπόμονη

Μεγαλύτερο σου προτέρημα: Σπαστικά ειλικρινής

Βρίζεις συχνά: Μάλλον ναι. Ίσως. Δεν ξέρω. Βάλε στα ελαττώματα και το αναποφάσιστη!

Γυμνάζεσαι: Συνήθως

Αγαπημένο είδος γυμναστικής: Χορός

Τι σου τι σπάει: Η ασέβεια και η αχαριστία

Τι σε φτιάχνει: Ένα γρήγορο αυτοκίνητο σε πίστα

Τι δεν αντέχεις: Τα νεύρα και τις φωνές

Τι φοβάσαι; Τίποτε, έχω παίξει με τον θάνατο και προς το παρόν κερδίζω

Τι σου αλλάζει την ημέρα: Ό,τι με κάνει να χαμογελάω

Τι σε κάνει να χαμογελάς: Ό,τι με κάνει δημιουργική και το καλό χιούμορ

Τι σιχαίνεσαι (εκτός από το ψέμα!): Την κακία και τη μιζέρια

Τι σε στεναχωρεί: Τα αδεσποτάκια στους δρόμους

Ένα σύντομο CV σου: Σύντομο ε;

Είμαι πάνω από 10 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου, κάνω δοκιμές σε όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς έχοντας δοκιμάσει περισσότερα από 1200 αυτοκίνητα σε Ελλάδα και εξωτερικό, εντός και εκτός πίστας.

Επί 3 χρόνια ήμουν παρουσιάστρια στο pre-show της Formula 1 στον Alpha και η πρώτη Ελληνίδα που πήρε συνέντευξη στον Ken Block. Τον αγαπώ, είναι τρελός!

Έχω συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα Μέσα στη χώρα μας και ψηφίζω για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς στον παγκόσμιο γυναικείο θεσμό WWCOTY εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Αυτή τη στιγμή είμαι αρχισυντάκτρια αυτοκινήτου στα SDNA.gr & Menshouse.gr και έχω εκπομπή αυτοκινήτου στον Love 97.5, ενώ διδάσκω μηχανοκίνητο αθλητισμό στη σχολή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Ένα από τα μεγαλύτερα μου project και προσωπική ιδέα, που προσπάθησα αρκετά χρόνια για αυτό, είναι το #SafetyFirstGR, όπου μέσα από ευχάριστα video θέλω να δώσω μια άλλη οπτική στον κόσμο για το σοβαρό θέμα της οδικής ασφάλειας.

Πέραν της δημοσιογραφικής μου δραστηριότητας, διευθύνω μια εταιρία παραγωγής (GAPL) στα Βόρεια Προάστια.

Θέλεις να μάθεις κι άλλα για εμένα ή μπορώ να πάω να οδηγήσω; 

Όχι προτού μου πεις, εάν δεν έκανες τη δουλειά που κάνεις, τι άλλο θα ήθελες να κάνεις: Εάν δεν έκανα κάποια από τις παραπάνω δουλειές που κάνω, θα ήθελα να δοκιμάζω ό,τι επιπλέει στη θάλασσα! Ταχύπλοα, σκάφη, jet skis κτλ! 

Γεια σου τώρα!

Φωτογραφίες: Instagram/aria_f1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ