Η 22χρονη Αφροδίτη Τσιώμα είχε έρθει στην Αθήνα για ένα σεμινάριο καθώς ήταν αισθητικός και θα επέστρεφε στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη. Οι γονείς της αδικοχαμένης Αφροδίτης που ήταν ένα από τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη, ξέσπασαν για την απώλειά της. Όπως χαρακτηριστικά λέει η μητέρα της το αίσθημα που τους δημιουργείται είναι ότι «τη δολοφόνησα».

Το μοιραίο βράδυ ταξίδευε μαζί με μια φίλη της φοιτήτρια της αρχιτεκτονικής που δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος της και έναν φίλο της που επίσης έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα.

«Ήταν ένα παιδί που προσπαθούσε πάρα πολύ, είχε πάρα πολλούς φίλους, την αγαπούσαν όλοι στη δουλειά της. Ήταν ζωντανό άτομο. Δεν ταξίδευε συχνά, αλλά πήγαινε Αθήνα γιατί είχε φίλους και για δουλειά. Για σεμινάρια από τη δουλειά της», λέει ο πατέρας της και αργότερα συμπληρώνει ότι καθώς ήταν νέα οδηγός της έπεισαν να ταξιδέψει με το τρένο ως ένα μέσο πιο ασφαλές.

«Ήταν με το αυτοκίνητό της και εμείς την πείσαμε να πάει με το τρένο που είναι πιο ασφαλές και πήγε με το καταραμένο τρένο», είπε.

«Ήταν ένα χαρούμενο, καλοσυνάτο, δραστήριο παιδί που την αγαπούσαν όλοι. Δύο μέρες τώρα στην αυλή μας είναι μαζεμένα χιλιάδες παιδιά. Πήγε για ένα σεμινάριο για τη δουλειά της. Δούλευε σαν αισθητικός δίπλα σε έναν πλαστικό χειρουργό.. Είχε αυτοκίνητο και θεωρούσαμε ότι είναι πιο ασφαλές να ταξιδεύει στο τρένο. Μιλήσαμε στις 8, στις 9, στις 10 και μετά έγινε αυτό που έγινε. Ήταν 22 και το αίσθημα που μου δημιουργείται είναι ότι τη δολοφόνησαν», ανέφερε η μητέρα της 22χρονης Αφροδίτης στην εκπομπή T-Live.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ