Τα πύρινα μέτωπα συνεχίζονται σε όλη τη χώρα και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών, πολλά στρέμματα δασικής γης, σπίτια και αυτοκίνητα έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Ανθρώπινες ζωές έχουν κινδυνεύσει, ενώ πολλά είναι και τα ζώα που έχουν τραυματιστεί και έχουν χαθεί στο κλίμα της αναταραχής που επικρατεί.

Ανάμεσα στα θύματα της πύρινης λαίλαπας ήταν και ο πατέρας της Άντας Λιβιτσάνου, που κινδύνευσε το σπίτι του λόγω της φωτιάς. Η γάτα μάλιστα της οικογένειας της γνωστής ηθοποιού και pastry chef είχε χαθεί αρχικά, αλλά βρέθηκε τραυματισμένη και της δόθηκαν οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες από κτηνίατρο. Ωστόσο, ο σκύλος της οικογένειάς τους, συνεχίζει να αγνοείται με την ίδια να προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον εντοπίσει.

Η Άντα Λιβιτσάνου, μάλιστα ανέβασε στο Instagram Story της φωτογραφίες με τον τετράποδο φίλο της που αναζητά, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που τη βοήθησε και της συμπαραστάθηκε σε αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνει τόσο η ίδια και η οικογένειά της, όσο και όλη η χώρα.

«Αγαπημένοι, μου, μαγικοί, μου, υπέροχοί μου φίλοι που μας ενώνει κάτι καρμικό και είμαστε όλοι μαζί εδώ. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την πραγματική πολύτιμη βοήθειά σας. Ευτυχώς το σπίτι του πατέρα μας είναι σώο με ζημιές από τη φωτιά που φτιάχνονται. Η ψυχή μας πονάει για όλους τους γείτονες φίλους και συνανθρώπους μας που έχασαν το σπίτι τους. Οι προσευχές και το μυαλό μας είναι με όλη την Ελλάδα που έχει πληγεί από αυτήν την απίστευτη καταστροφή.

Τον σκύλο μας προσπαθούμε να τον εντοπίσουμε και πιστεύουμε πως βρίσκεται ήδη σε κάποιο σωματείο ασφαλής από τους δεκάδες εθελοντές που έτρεξαν να βοηθήσουν την Αττική. Ευχόμαστε να είναι καλά και να τον αγκαλιάσουμε πολύ σύντομα. Είμαι εδώ για όποιον χρειάζεται βοήθεια», έγραψε χαρακτηριστικά η Άντα Λιβιτσάνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ