Σημαντικές εξελίξεις είχε την Παρασκευή η εκπομπή «Φως στο τούνελ». Όπως όλα δείχνουν η εξιχνίαση της υπόθεσης με τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα έχει μπει στην τελική ευθεία. Όσο για την εμφάνισή της η Αγγελική Νικολούλη επέλεξε να φορέσει κόκκινο σακάκι.

Η επιλογή της αυτή όπως ήταν αναμενόμενο σχολιάστηκε από τους τηλεθεατές και τους χρήστες των social media. Οι φανατικοί τηλεθεατές έχουν δώσει τη δική τους ερμηνεία σε αυτή την ενδυματολογική επιλογή και τα σχόλια γύρω από αυτό πήραν «φωτιά» για ακόμα μια φορά. «Το κόκκινο με βοηθάει πολύ», σχολίασε μάλιστα η Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η Αγγελική Νικολούλη δέχθηκε τηλεφωνήματα. Σε μία στιγμή είχε ένα ιδιαίτερο τηλεφώνημα χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα. Το σίγουρο είναι πως αυτό που άκουσε από την άλλη πλευρά της γραμμής της προκάλεσε θυμό.

Πέταξε εκνευρισμένη το κινητό της, ήπιε νερό και με φανερή σύγχυση τόνισε «Έχουμε τρία παιδιά νεκρά και μιλάμε για γαλόνια; Είναι σαν να μιλάει κάποιο από τα παιδιά από τον τάφο του!».

Μετά την προβολή ενός βίντεο, η δημοσιογράφος έκανε επιτέλους τη μεγάλη αποκάλυψη αφού επανέλαβε ότι ένα παιδί μιλάει από τον τάφο του. Όπως είπε: «Ήταν δύσκολο, είχαν εκτιμηθεί λάθος κάποια πράγματα. Φαίνεται ότι έχουν πέσει πάνω όλοι και είναι θέμα τιμής. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι κάποιο από τα τρία παιδιά είναι σαν να μιλάει μέσα από τον τάφο του. Που σημαίνει ότι υπάρχει ένα σημαντικό εύρημα που σαφώς αξιολογείται».

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ