Δύσκολες ώρες πέρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος που χρειάστηκε να παραμείνει διασωληνωμένος στην εντατική. Όπως αποκάλυψε η σύντροφός του Έλενα Μαστραγγέλη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην Έλενα Πολυκάρπου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι καλύτερα στην υγεία του και σήμερα αναμένεται να βγει από την εντατική.

Το πρωί της Πέμπτης, η Σοφία Βόσσου ανέφερε στην εκπομπή Happy Day ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπήκε στην εντατική για προληπτικούς λόγους και αυτό επιβεβαίωσε και η σύντροφός του εξηγώντας τι έχει συμβεί. «Είναι καλύτερα, μάλλον θα βγει σήμερα από την εντατική, θα πάει στο δωμάτιο. Κάποιο νοσοκομειακό μικρόβιο κόλλησε επειδή ήταν ευαίσθητη η υγεία του και για λόγους ασφάλειας τον διασωλήνωσαν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στην ψυχολογία του Ανδρέα Μικρούτσικου είπε ότι δεν είναι πολύ καλή και αυτό διότι από το καλοκαίρι ταλαιπωρείται σε μεγάλο βαθμό. Ωστόσο, η ίδια, αλλά και ο γιος του και φυσικά όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα παραμένουν στο πλευρό του και τον στηρίζουν.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το εξιτήριο που περίμενε εναγωνίως θα αργήσει λίγο περισσότερο και αυτό γιατί θα πρέπει να υποβληθεί στην απαραίτητη θεραπεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ