Στη Θεσσαλονίκη γίνονται τα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4». αλλά τα απρόοπτα και οι τραυματισμοί δεν έχουν τέλος. Οι «Αναλώσιμοι 4» ξεκίνησαν τις σκηνές δράσεις και ήδη σημειώνονται τρεις τραυματισμοί. έμας από αυτούς ιδιαίτερα κρίσιμος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Με τις μνήμες να είναι ακόμα νωπές από το τραγικό δυστύχημα στα γυρίσματα της ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν, τρία ακόμα περιστατικά σημειώνονται σε ταινία δράσης. Αυτήν τη φορά στα γυρίσματα της ταινίας του Τζέισον Στέιθαμ, «Αναλώσιμοι 4».

Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», τρία άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για δύο τεχνικούς και έναν κασκαντέρ.

Ο πρώτος τραυματισμός έγινε στα Βασιλικά. Ο τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου πραγματοποιούνταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και μάλιστα η παραγωγή κάλεσε την οικογένειά του στην πόλη. Ο τραυματίας δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο δεύτερος τραυματισμός έγινε στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα πετρέλαια. Εκεί ο κασκαντέρ τραυμάτισε με όχημα έναν οπερατέρ, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε.

Ένας άλλος κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από αμάξι σε αμάξι. Παρά τους τραυματισμούς στο σετ της ταινίας, τα γυρίσματα των «Αναλώσιμων 4» συνεχίζονται κανονικά.

Λίγο πριν να γίνει γνωστή η είδηση για τους τραυματισμούς, ο Στέιθαμ που βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα μαζί με τους, Άντι Γκαρσία, 50 Cent και Μέγκαν Φοξ, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτό ο διάσημος ηθοποιός φαίνεται να χαλαρώνει με τα μέλη του συνεργείου, και να παίζει ξύλο. Παράλληλα μας δείχνει την τεχνική του στην χρήση μαχαιριών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ