Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του κόσμου με κάποια απειλητικά sms να βρίσκονται πλέον στο προσκήνιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του news247 που συζητήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα», τρόφιμοι της δομής φέρεται πως λαμβάνουν μηνύματα για εκφοβισμό.

Τα συγκεκριμένα μηνύματα χαρακτηρίζονται ως sms θανάτου και συγκεκριμένα γράφουν: «Κρατήστε το στόμα σας κλειστό θα σας σκοτώσουμε». Σκοπός είναι τα παιδιά που ζούνε στις δομές να μην μιλήσουν, προσθέτοντας με τον τρόπο αυτό νέες πληροφορίες στις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές.

Τα παραπάνω μηνύματα φέρεται πως έρχονται στα παιδιά από άγνωστης προέλευσης νούμερα. Οι αρχές είναι ενήμερες και έχουν αρχίσει να ξετυλίγουν το κουβάρι προκειμένου να βρούνε από πού προέρχονται αυτά τα απειλητικά μηνύματα.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής Γεώργιος Καλλιακμάνης δήλωσε σχετικά: «To ακούω τώρα από εσάς ότι έχουν σταλεί αυτά τα sms. Φυσικά αν έχει φτάσει στην αστυνομία θα ελεγχθεί για να δούμε ποιος μπορεί να είναι ο αποστολέας, αν πρόκειται για πακιστανικά νούμερα ή νούμερα που ανήκουν σε φυσικά πρόσωπα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ